2 שאלות על תווים

pcp1

New member
2 שאלות על תווים

1) אני מקווה שזה לא מוזר אבל בתמונה שצרפתי מופיעים 2 חצים אדומים על 2 תווים שונים מישהו יכול לומר לי איזה תווים אלה תודה

pcp1

New member
שאלה 2

בתמונה מופיעות 3 נקודות כחולות מתחת ל3 תוים זהים שכולם זה התו (רה) בנקודה האדומה מופיע גם התו (רה) רק הפוף מה ההבדל ?? תודה רבה

AK nothing more

New member
חץ עליון מי וחץ תחתון סי

בתנאי שזה מפתח סול (טרבל) לגבי הנקודות אני לא יודע אבל התו ההפוך הוא אותו תו רק נמוך יותר זו צורת הכתיבה של התו בקוים הנמוכים של הSTAFF (לא יודע איך קוראים לקווים האלה בעברית) ובקווים הגבוהים של הSTAFF זה נכתב כאשר הזנב הוא לכיוון מטה

pcp1

New member
שאלה נוספת

האם מישהו מכיר מאמר בעברית שעוסק בנושא מרווחים של תווים?? תודה רבה

Domnastic

New member
אם היה לי איך לצייר תווים הייתי

מסביר לך הראל =\ כעקרון זה רק עניין של תו שלם\חצי או מנוקד ומס' הפעימות של כל תיבה. לא כזה עיניין..

pcp1

New member
עוד שאלה בבקשה

אני רוצה להעתיק תתוים מספר תווים למשל שמראה תתוים של שיר (חג פורים) אז איך אני יודע איזה מרווח אני צריך לעשות בין תו לתו כאשר אני מצייר אותם בקיובייס אני מקווה שהבנתם שוב הרבה תודה

AK nothing more

New member
לפי התוים

יש תווים שמסמלים חצי תיבה ויש כאלה של תיבה שלמה כשאתה יודע לקרוא תווים אתה צריך לדעת מה מסמסל מה בכל תיבה,סכום התוים צריך להיות שווה לכזה שהוא של תיבה שלמה יש מרווחים שהם שווי ערך לתווים מרווח של שמינית שווה לתו של שמינית אתה צריך לדעת ערכים של כל תו וככה תדע מה כל תו מייצג על הKEY EDITOR לדוגמא האמת, בפורום תיאוריה במוזיקה יסבירו לך את זה יותר לעומק אבל על רגל אחת ערך התווים שיש לך בבאר אחד=חתימת הזמן בבאר אחד

pcp1

New member
את זה אני פחות או יותר יודע

אבל הסידור בחלון הקיא אדיטור בקיובייס זה הבעיה אתה מבין איך אני עושה את זה ??? הרבה תודה לך בנתיים על התושבות

AK nothing more

New member
מה הכוונה הסידור בKEY EDITOR

תסביר יותר לעומק מה מבחינת הסידור לא מסתדר לך

Domnastic

New member
הראל כנס

אם רשום לך בתחילת החמשה [השורות של התווים אם אתה לא יודע] 4\4 זאת אומרת שאת הקי אדיטור אתה צריך לחלק ל4 על 4 - אני מניח שאת יודע איך עשים את זה -.. אם רשום לך למשל 3\4 חלק את זה ל3 על 4.. ה3 מציין את מס' הפעימות בכל תיבה [במרווחים שווים!] ויש תווים מנוקדים ששווים למשל 1.5 מהערך של התו, אם לא ידעת.. אני אתן לך דוגמא, הקיקים שלך מסודרים בתיבה של 4\4 פעימות. כל קיק הוא פעימה, מקווה שהבנת.

pcp1

New member
תודה רבה לך אני ינסה את זה

למעשה 4/4 בהתחלת החמשה נקראים משקלים לא?

למעלה