2 שאלות על סימס 2

HaDasSh1

New member
2 שאלות על סימס 2

יש לי שאלה סים (אישה) בהריון יולדת? ועוד שאלה הורדתי מלא תוספות של ריהוט, בתים וחפצים יפים ושאני שמה בתיקייה דוולנד זה תוקע לי ת'משחק בטעינה שלו. מישהו יודע למה זה קורה? תודה מראש

קטקטXD

New member
2 תשובות לסימס 2

כן,אשה יולדת. זה תוקע תמשחק כי י הורדה לא טובה

Keep Holding On

New member
אוקיי, זאת השאלה הכי מטומטמת ששמעתי.

"סים בהריון יולדת?" לא, סתם היא בהריון.

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifמה כל כך מוזר?

אולי מי ששאלה היא לא מכירה את המשחק? אולי היא לא קראה את החוברת? אולי היא משחקת בזה פעם ראשונה?

Keep Holding On

New member
בסדר, אבל עדיין זה מטומטם.

אם היא בהיריון- זה אומר שהיא יולדת! היא לא תהיה סתם בהיריון... והתשובה שלי לא הייתה כדי לפגוע, פשוט זה שאלה מטומטמת.

123SimSit

New member
אולי היא התכוונה לזה במובן שהיא באה מסימס1

אתם זוכרים מה קרה בסימס אחד- נראלי היו מתנשקים איזה 8 או 10 פעמים, הטלפון היה מצלצל ואז הופיעו פרחים מהטלפון והופיע תינוק בעריסה! אוי, איזה נוסטלגיה

Keep Holding On

New member
XDDDDDD

אני זוכר את זה... והכי מעצבן זה שהתינוק לא יכול לגדול והוא כל הזמן בוכה! ואז הסימים נתקעים עם עגלה כל החיים שלהם.

123SimSit

New member
וגם אם התינוק כן גדל...

הוא תמיד יצא כזה מכועררר! ואני לא זוכרת בסימס 1 שיכלתי לשנות את המראה שלהם...
תמיד יצא לי כזה שנראה כמו אלקסנדר גות'

M o o M o o

New member
אז זהו,

שבסימס 2 לפעמים יש באג נורא מעצבן שהאישה נכנסת להריון אבל אף פעם לא יולדת >< ואז צריך להעביר אותם בית. (קרה לי פעמיים ;; )

JoannaTaylor

New member
שלום חמודה

כן, כמובן שהאישה תלד לאחר 3 ימים מיום היכנסה להריון. עלייך לשים לב שלאחר קיום יחסי המין בדמות TRY FOR BABY יש לשמוע את הצליל "rocket by baby under tree tops" ואז תדעי שהסים שלך אכן בהריון. לאחר 3 ימים כאמור היא תלד. ילד מקסים. כשמורידים חפצים לסימס 2 באופן טבעי הדבר יוצר עומס על התוכנה והיא עובדת לאט יותר, אין מנוס. תעשי חיים משוגעים. ומזל טוב להולדת הסים.

קטקטXD

New member
***פדופיל סדרתי***../images/Emo163.gif../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif

זה מה שזה היה :)

JoannaTaylor

New member
וואו אתם צוחקים?.. אני בת 16 תרגעו זה היה בצח

בצחוק... השתעשעתי פה עם חברה שלי.. מדברים איתכם בשפה גבוהה ואתם נבהלים?!?! הייתי שמה תמונה של עצמי אבל אני לא אוהבת את השטויות האלה באינטרנט.. אתם יכולים להיות רגועים אני לא פדופיל! ואני מתה על הסימס הם שולטים

מיקמיק17

New member
../images/Emo70.gifמה כולם נבהלו?

מה אתם דפוקים, אני אמרתי לעצמי "כל הכבוד, איזה יפה היא מדברת במקום כל הילדים שצוחקים ולועגים"... כל הכבוד ג'ונה, תמשיכי כך!

למעלה