2 שאלות על חרקים

tombenarye1234

New member
2 שאלות על חרקים

1. כאשר עכבישה בהריון, כמה צאצאים היא משריצה בערך? (באילו סדרי גודל?) 2. האם נמלים יכולות ל"חפור" דרך קירות? תודה, תום.

stich24

New member
תלוי

דבר ראשון עכבישים הם לא חרקים. עכבישה לא תמיד משריצה לפעמים היא מטילה ביצים. גודל התטולה תלוי בסוג ומין העכביש. לרוב הם מסשריצים הרבה כי הם בעלי אסטרטגיית רבייה r ושוב הכל אינדיוודואלי. בקשר לנמלים אין לי מושג. אבל אם הקיר הוא מעץ או בוץ אני מאמין שהן יכולות לחפור

tombenarye1234

New member
אני יודע שזה "הרבה" ../images/Emo3.gif

אבל אני צריך סדר גודל... זה בין 10 ל100 או שזה בין 100 ל-1,000? תודה, תום.

stich24

New member
לגבי איזה עכביש

תקשיב, כשאתה שואל כמה צאצאים יש לעכבישה זה בדיוק כמו שתשאל איזה פרווה יש לכלב? זה אינדיוידואלי. יש מיני עכבישים שמטילים מעט מאוד ביצים 10 למשל ויש כאלו שמטילים 100 למשל ואיש כאלו שמטילים 900000000000000 למשל. לגבי איזה עכביש אתה צריך את המידע. אני אנסה לברר.

tombenarye1234

New member
העכביש הממוצע.

סך הכל אני צריך טווח. הטלה מינימלית של עכביש היא של 10 והטלה מקסימלית היא 900000000000000? נראה לי לא מציאותי שיש יצור המטיל 900,000 מיליארדי צאצאים בפעם אחת. אני צריך מספר ממוצע או טווח, או מספר של עכביש כלשהו שקיים.

stich24

New member
חיפוש מהיר

חיפוש מהיר באנציקלופדיה של החי והצומח בארץ ישראל כרך 2 - חסרי חוליות יבשתיים. נכתב, ואני מצטט : " עכבישים קטנים מטילים ביצים אחדות, ואילו מינים גדולים מטילים מאות רבות"

למעלה