2 שאלות...(ספוילר)

2 שאלות...(ספוילר)

1)למה דמבלדור לא עשה לחש אילם על מאלפוי לפני שאוכלי המוות וסניפ הגיעו למגדל, וכך הוא היה ניצל? הרי הוא יכול לעשות זאת גם כשהוא חלש,כמו שהוא עשה לחש משתק על הארי)? 2)הרי רק הארי,רון והרמיוני יודעים על ההור`,אז וולדמורט יכול לעשות לאחד מהם ביאור הכרה וכך הוא יגלה שהם יודעים על הסוד הגדול שלו, והוא יקח את ההור` לפניהם, ואולי אפילו יהרוג אותם-לא?! אם שאלו כבר לפני,אז סליחה פשוט לא ראיתי! אגב: יכול להיות שאולי אתם לא יודעים כמוני,אז לפחות אני אשמח לשמוע השערות ואולי תשובות! תודה מכל הלב!

Obi Dan Kenobi

New member
לדעתי.. ../images/Emo203.gif ../images/Emo58.gif

1) גם אני מאמין בתיאורייה שסנייפ הוא טוב, וכל הרצח היה מאורגן מראש. לכן, דמבלדור פעל לפי התוכנית - מאלפוי נכשל, סנייפ מגיע, דמבלדור מת. וחוץ מזה, דמבלדור ידע שאוכלי המוות עומדים להגיע, אז מה הטעם בלהלחם במאלפוי, אם עוד יגיעו? 2) וולדמורט לא יודע שהארי יודע על ההורקרקס, ובטח שלא הרמיוני או רון [אני בספק אם הוא בכלל יודע מיהם]. הוא גם לא יודע שדמבלדור יודע, אז למה שתהיה לו סיבה לחשוד?

Shaby Sababy

New member
לדעתי../images/Emo58.gif

אם כל הקטע שסנייפ טוב ושדמבלדור לא מת הוא נכון. למה דמבלדור לא שיתף את הארי? זה היה חוסר קרבות מיותרים

Shaby Sababy

New member
ממ.. קראת את הספר?../images/Emo58.gif

פשוט דראקו העיף לדמבוס את השרביט העזרת האקספיליארמוס

KillER SmiLEY

New member
בטח שקראתי../images/Emo122.gif

אבל שוכחים. חוץ מזה, מאיפה אתה יודע שדמבלדור עשה לחש אילם לפני שדרא'ו העיף לו את השרביט?

כן

לדעתי,אפשר לעשות לחש ללא שרביט. והוכחה: כשהם למדו את הלחש האילם,הם ניסו להתרכז ולמלמל,ולא כתוב שהם עשו זאת כשיש להם שרביט ביד.

idan0610

New member
אל תשכחו שבספר הראשון...

בזמן שהנימבוס 2000 של הארי השתולל, סנייפ ניסה להציל אותו בלחש ללא שרביט...

2 Mיכל

New member
1. כי בזמן../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

שהיה לדמבלדור לשתק את הארי, למאלפוי הייתה רק קללה אחת לשלוח. דמבלדור לא הספיק. או, כמו שדן (Obi Dan Kenobi) אמר, הכל היה מתוכנן.

למעלה