2 שאלות, ממש דחופות,

עידוק

New member
2 שאלות, ממש דחופות,

טוב: 1)בקן ההטלה [הגוזל הצעיר ביותר שם-שבועיים],יש 4 גוזלים, והמון לכלוך על הרצפה, אפשר לנקות את זה? איפה לשים בנתיים את הגוזלים? כבר ניהיה להם לכלוך על הרגליים, זה נורא?! 2)בקן הטלה אחר, יש 5 גוזלים קטנים, קראתי פעם שלא טוב יותר מ4 גוזלים. מה לעשות? הגוזלים שם בני לא יותר משבוע ובקן השני הם לא פחות מ3 שבועות, אני לא יודע אם אפשר להעביר גוזל אחד לחקן השני...בגלל זה אני שואל אתכם...

big mama 2

New member
לא לגעת

אם הגוזלים כבר עוזבים את הקן אתה יכול לנקות להם בעדינות את הרגליים. רק אחרי שהם עוזבים סופית - לנקות את התא. לגבי חמשת הגוזלים - מי אמר שזה לא בסדר יותר מ - 4 ???? לא להעביר !!!! תן להם לגדול בשקט .

אחי בקשר לתוכונים הגוזלים כנס../images/Emo26.gif

אהלן אחי תשמע שהגוזלים יוצאים מהקן הם פשוט מטריפים לי יש יותר מ20 גוזלים שכבר גדלו. ויש לי עוד 3 שאוטוטו יוצאים מהתא הטלה.. אז ככה יש להם על הרגליים לכלוך שדבוק להם אל תנגע בו רק לאחר כמה ימים. כך אני עשיתי וניקיתי להם. בקשר לתא הטלה.. תן להם שיצאו משם ובזהירות נקה את הליכלוך.. יש לי 4 תאי הטלה ויותר מ20 תוכונים וזה עבודה של אוכל כל יום מים ניקים וכ"ו. ככה שאם תטפל בהם טוב. יצאו לך גוזלים בריאים וטובים.. אני ממליץ לך לתת להם מזון ביצים זה טוב ובריא. ותירס הם חולים על זה. ומלפפון וכ"ו. עדיף ביצה קשה פעם בשבוע.. בהצלחה ממני בני

עידוק

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני מחכה שהם יצאו כבר
באיזה גיל זה קורה?

למעלה