2 שאלות לי אליכם...

אשלונית

New member
2 שאלות לי אליכם...

היי, מה נשמע? להזכירם התייעצתי בכם בעת קניית המכשיר שלי בנוגע לאיזה מכשיר, אז חזרתי אחרי שבחרתי ב 1945 - בחירה מצויינת אם יורשה לי לומר!! אז ככה.. 1. האם יש מתאם למכשירי פוקט שניתן לקנות כדי לחבר אליהם DISK ON KEY? 2. האם יש אפשרות להתקין יומן פגישות חדש שיציג סימנים כמו עוגת יומהולדת וכאלה.. כמו שהיה ובטח יש במערכת הפאלם? ועוד משהו.. אני מעוניינת לקנות עברית. הסתכלתי בקישורים והודעות קודמות בפורום והבנתי שיש שני סוגים. נכנסתי לאתרים שלהם וראיתי ששתיהן עולות 400 שקל. אין אפשרות למצוא משהו בזול יותר? המחיר ממש מופרז!!!... כמו כן - איזה עברית מומלצת? ראיתי של ה PDAC יש מילון וזיהוי כתב יד שזה חשוב לי אחרי שהתרגלתי ממערכת הפאלם. האם המערכת הזו טובה? הבנתי שאתם ממליצים על אירון מה ההבדלים?? תודה. אש.

slavah

New member
תשובה

תתחדשי על מכשיר אכן מכשיר טוב :). מכשירי פוקט תומכים USB כך הם מתקשרים עם מחשב אבל לכמה שידוע לי אין מתאם אשר מאפשר לחבר DISK ON KEY וזה חבל לפי דעתי. לגבי יומן פגישות יש שתי תוכנות מצויינות Pocket Informant ו AGENDA אשר הרבה יותר נוחות מפאלם. לגבי עיברית אני חושב שאירון טוב יותר אבל על זה אפשר להתווכח :). אפשר לקנות עיברית של PDAC ב215 ש"ח. תסתכלי על קישור!!!

AYELET1

New member
נדמה לי שדווקא כן יש

הוא נכנס לחריץ ההרחבה (של ה-SD אם אינני טועה. ואם אכן כל אז מתאיםל-1940) ומשמש USB HOST ותודה לקוקי שהביא את הדבר לידיעתי

slavah

New member
יש לך קישור על דבר הזה?

הייתי רוצה אם אפשר לקבל קישור למוצר הזה באינטרנט אתר היצרן או אתר אחר שיש בו דבר הזה :)

AYELET1

New member
טעיתי. כרטיס CF

כאן ומערכת הפעלה ישנה (2000, 2002) קשה לי להאמין שלא יצא משהו שמתאים ל-2003 (אם זה אכן לא מתאים) http://froogle.google.com/froogle_url?q=http://www.provantage.com/buy-7RATO01L-ratoc-systems-usb1-host-adapter-cf-card-cfu1u-shopping.htm&fr=ACSoQI_Hl0o2sBx5k6SLA57Rk4klhlKfEolDx-D7Ok9dAAAAAAAAAAA הלינק כאמור מקוקי

AYELET1

New member
הלינק נשבר כנראה

(זה שאני הבאתי) יש להעתיק את הכתובת ממה שהכנסתי לגוף ההודעה עצמה...

אשלונית

New member
היי, שוב אני

אני רואה באמת שרובכם ממליצים על איירון? למה זה אם לעברית השניה יש זיהוי כתב יד לדוגמה? האם לעברית של איירון יש מילון?

mikeoreli

New member
לא

לעברית של אירון אין זיהוי כתב יד ואין מילון מובנה (אם את רוצה, את צריכה לקנות בנוסף). לעומת זאת, לעברית של אירון אין בעיות רבות שיש בעברית של PDAC. אני מציע לך לנסות את הגרסה של אירון, אם היא עובדת כמצופה, תקני אותה. אם לא, תקני PDAC. אם תמצאי שהגרסה של אירון בכל זאת מתאימה לך, לפי PDAC את יכולה לבטל את הרכישה. רק הערה, תכונת הזיהוי כתב-יד לא עובדת כמו שצריך ולמעשה בלתי שמישה כרגע ולכן היתרון הזה כרגע לא קיים.

אשלונית

New member
ניסיתי

את העברית של איירון. היא סבבה רק הבעיה שלי איתה זה הזיהוי אני רגילה לעברית הפאלם של כלנית ולהקליד על מקלדת נורא מייאש. אתה יכול אולי להסביר לי את החסרונות ויתרונות של כל חברה?

raananta

New member
אשלונית, (איזה שם, מאיפה?!)

לגבי PDAC, אני יכול לספר לך רק עליה כי זו העברית שיש לי. אני רק רוצה להדגיש את הנקודה של MIKEORELI בנוגע לגרפיטי.... הוא ממש לא שמיש, פשוט בלתי נסבל, עדיף לך שלא תתיחסי בהשוואה בין שני הסוגים לנקודה של הגרפיטי. עוד יתרונות חוץ מהמילון... קצת קשה לי לחשוב כי אני לא מכיר את איירון כלל וכלל, והיא כמובן נקודת ההשוואה שלנו.

למעלה