2 שאלות לגבי R50e

magic omer

New member
2 שאלות לגבי R50e

אני ממש חדשה בתחום. החל מיום שישי אני הבעלים (הגאה) של R50eQ2. שאלה ראשונה: למרות שיש בקרבת מקום (שכן, בדירה ליד) חיבור אלחוטי, המחשב לא מצליח לקרוא אותו (קראתי קודם שמישהו הציע למחוק משהו מהaccess של IBM ) אשמח להבין למה ואיך בדיוק עושים את זה שאלה שניה. לאחר שהטענתי את הסוללה, אם אני עובדת כשהמחשב מחובר לחשמל האם זה משנה אם הסוללה נשארת או שרצוי להוציא אותה? תודה :)

חיבור לאינטרנט

אלחוטי של מישהו אחר בלי רשותו זה לא חוקי! לגבי השאלה השניה, אין בעיה להשאיר את הסוללה מחוברת. אבל יש הממליצים לנתק אותה מהמחשב במידה ואת עובדת תקופה ארוכה כאשר היא מחוברת לחשמל רצוף.

magic omer

New member
קודם כל תודה. שנית, זה ברשותו המלאה

ניסינו יחדיו, הוא ניסה לאפשר לי ולא הצליח. ולכן אני שואלת. (הוא לא רק שכן נחמד הוא גם קרוב משפחה שלי אז אל תדאג...) אז מה עושים?

magic omer

New member
חומוס או מישהו אחר, עזרה בבקשה

אז לאחר שהבהרנו שהרשות נתונה, אני מאוד רוצה לדעת איך עושים את זה... תודה

Ixion

New member
מה המרחק שהמחשב שלך לא מזהה

את המחשב השני? האם זה אחד ליד השני או משתי דירות עם 15 מטר ביניהן? והאם המחשב מזהה רשתות אחרות? או יותר טוב לבדוק למשל ששני המחשבים אחד ליד השני ולעשות קצת ניסויים. האם המחשב השני מזהה רשת אצלך (כמובן אחרי מספר הגדרות)?

magic omer

New member
זה ממש רק קיר מפריד והמחשב שלו

כשהוא נמצא אצלי בבית, מזהה בקלות את הרשת מהבית שלו.

Ixion

New member
המממ אולי הכרטיס האלחוטי שלך

תומך רק בתקן B, ולא G? כי אם כן, זה כנראה התשובה. הרשת של השכן היא בתקן G, וכרטיסי B לא מסוגלים לזהות אותה. תאמרי לשכן שלך ליצור רשת בתקן B, ואז תנסי לזהות.

client

New member
מקווה לעזור

עפ"י התגובה הבינותי כי חיבור לרשת האלחוטית יהיה ברשותו ולכן אני יענה על השאלה, מבטיח לנסות. ראשית המחשב הנייד שלך צריך ל"ראות" את הרשת האלחוטית, באם הוא "רואה" ובזה עסקינן, יש עליך לבצע רישום לרשת. אם הוא מפעיל encroyption עליך להתאים את ההתאמות הנדרשות, יש את זה תחת ההתקנה המסודת של IBM ומשם... קדימה

shuky1

New member
גם לי היתה אותה בעיה. להלן הפתרון

שאצלי הוא עבד יפה בעזרת התמיכה של IBM. 1- צריך להוריד את סימון ה PROXY, אבל אני כבר לא זוכר איפה הוא. עזר לי האיש מהתמיכה של IBM. לצערי יש לי זיכרון של בלטה.

shuky1

New member
מצאתי את סדר הפעולות......

1 - כנס/י לעמוד של אינטרנט אפילו כשהוא לא נפתח. 2 - tools 3- internet options 4 - connections 5 - lan setting 6- תסיר את הסימון מ PROXY SERVER ספר לחברה באם הצליח שוקי

למעלה