2 שאלות חשובות

1Shir

New member
2 שאלות חשובות

1. לגבי הפרק עם הג'יני (הפרק האהוב על גילי) - מה אתם הייתם עושים במקומו של מאלדר עם 3 המשאלות? האם השתכנעתם מדבריה של סקאלי כי במשאלות אין טעם? האם הייתם מנסים "לעקוף את השיטה"? לבקש דברים יחסית פשוטים שלא יסתבכו? או שהייתם מכריזים על ויתור ושולחים את הג'יני לדרכה אל הקורבן הבא? 2. אילו עונות של תיקים באפלה שודרו בערוץ 2 פעם אחת בלבד ללא כל שידור חוזר??? (למיטב זיכרונכם)

eve6

New member
2 תשובות

1. אני צריכה לראות את הפרק עוד פעם. אבל אני די מאמינה במשאלות ותפילות...אז אולי צפייה נוספת בפרק לא תשנה לי במיוחד. 2. הפרק האחרון ששודר בשידור חוזר הוא THE UNNATURAL. כל הפרקים שלאחר מכן, שזה אומר המשך עונה 6 עד סוף עונה 9 - שודרו רק פעם אחת בערוץ 2 (ובכלל בערוץ ישראלי, לצורך העניין).

במקרה הזה סקאלי צדקה

היום למשל ראיתי בערוץ ביוגרפיה על חייו של לאנס אמסטרונג, חשבתי על זה, כל הביגרפיות שקראתי על אדם שהצליח, שעלה לגדולה באמת לכל אלה יש שני דברים במשותף: נחישות והתמדה. שום קיצור דרך, שום הנחות אלא רק מאבק אמיתי . ואני חושבת שהניצחון הרבה יותר מתוק. מאלדר עשה בחכמה כשהקשיב לסקאלי, לשחרר את הג'יני. אין טעם להגיע למטרה אם לא למדת כלום מהדרך.

aerynsun

New member
אוף!

אני לא יכולה לענות כי אני לא זוכרת כלום מהפרק
שאיזה ערוץ כבר יריץ את העונות שוב *מתפללת*

Ice Age

New member
נראה לי ש:

הייתי מבקש להעביר את מדינת ישראל לפינלנד, שדרוג של האופניים שלי ל-Kona Coiler, והרבה זמן פנוי. למה שלא יהיה טעם במשאלות? בשביל מה יש ג'יני?

1Shir

New member
כי ראית מה קרה למי שביקש משאלות

איכשהו כולם נדפקו.... היית לוקח את הסיכון? סקאלי טוענת שיש ג'יני בשביל להבין שבחיים אין קיצורי דרך, אין דבר כזה משאלות ואת הדברים שנרצה נשיג בדרך טבעית. אני לא יודעת אם היית רציני או לא, אבל לגבי 1 אני הרבה יותר ממסכימה. אהבתי גם את 2 ו-3.

1Shir

New member
אני הייתי מעדיפה

שנעבור כולנו...
ואם לא אז הייתי משאירה כאן את מאיר... מאיר אתה בסך הכול בסדר
(*מאיר מגיב בדרך שגורמת לי לפקפק בהצהרתי*...)

הקול הציוני של הפורום מדבר

אני הייתי מעדיפה להשאר פה, לא רוצה פינלנד ולא לפלנד ולא ארה"ב. טוב לי פה. תהנו בנסיעה.

1Shir

New member
נראה לך?! לא עוזבת בלעדייך

בשבילך מוכנה לסבול אפילו את המזה"ת

Gilliana

New member
צודקת! ../images/Emo45.gif

נו, איפה הג'יני הזאת כבר גם כן איתה?

למעלה