2 שאלות חשובות

SHARON 103

New member
2 שאלות חשובות

1. אני מאוד רוצה לגשת לתיאוריה ביום שלישי הבא ולהתחיל ללמוד ברצינות היום... דיברתי עם המורה שלי לנהיגה והוא נתן לי טופס שאני צריך ללכת איתו לדואר ולשם את אגרת התיאוריה. אז כמה אני צריך לשלם? (במזומן או צ'ק) ואם אני משלם את האגרה מחר אז אני יכול לעשות את התיאוריה גם נגיד חודש או חודשיים אחרי ששילמתי? ומה אני צריך להביא איתי לבנק הדואר? גם את הטופס הירוק? יש לכם הערות לגבי התשלום של האגרה ? 2. למדתי בשיעור ה-4 (אתמול) את הזינוק בעלייה... העניין הוא שתפסתי את זה יחסית אבל אני תמיד שוכח ליישם את זה.. ולפעמים אני מרים את הקלץ' יותר מידי מהר ואז נכבה לי האוטו... האם זה באמת נחשב לתרגיל קשה? ובאיזה שיעור אתם למדתם את זה? תודה לכולם

sweet eyes

New member
../images/Emo13.gif

טוב אז ככה, ברגע שאתה משלם אתה מקבל קבלה וזה מה שאתה צריך. לומשנה מתי תעשה את התיאוריה, וזה עולה 113 ש"ח. אתה צריך להביא לדואר גם את הטופס הירוק לדעתי, אבל שמעתי שלא חייבים. אצלי הם שידכו פשוט את הקבלה לטופס וככה ניגשתי לתיאוריה. בעיקרון זה לא צריך להיות בעיה.לרוב ליד משרדי הרישוי היכן שמתבצעות התיאוריות יש גם סניף דואר שבו אפשר לשלם, כך אני שימלתי באותו הבוקר. לגבי הזינוק.. בובה, כל אחד עובר את זה
אתה כולה שיעור רביעי, בשיעור 10 בטח תהיה ספצ.. אני למדתי בשיעור 5-6, ולאחר מכן כל השיעורים שהיו לי היו במקום מלא בעליות, ככה שבשבילי זינוק זה דבר די רגיל וחלק בלתי נפרד משיעורי הנהיגה. כלומר, זה לא שהמורה מחליט שיעור אחד לעשות לך חניה ושיעור אחרי זה לא, פה אין ברירה.. וככה לומדים. אז אל דאגה! ובהצלחה

למעלה