2 שאלות חשובות!!

tamar brandy

New member
2 שאלות חשובות!!

1. מתי כבר יצא סימס 2 בישראל ובאמריקה??? 2. כמה עולה הסימס קסמים??? זהו, אני מקווה שתענו מהר

תשובות

1. בארה"ב בסביבות חודש מרץ (3) 2003, ובישראל כנראה חודש מאקסימום אחרי. 2. בישראל עולה הכי פחות 50, אבל אני לא אפרט כי אלה חנויות לא חוקיות..., ובכל השאר 130 ומעלה. (מאקסימום ראיתי 200..) תפני אלי אם את רוצה פרטים לגבי אותה חנות, ואני מקווה שלא תגידו עלי שאני עובר על החוק כשפירסמתי כאן תהודעה

לומית

New member
תיקון!

הסימס עושים קסמים הכי זול עולה 25 שקלים! אבל בחנות לא חוקית ובגלל זה גם אני לא אפרט..

tamar brandy

New member
עוד שאלה...

הסימס אונליין- לפי מה שהבנתי אפשר לשחק בו באינטרנט... אבל איך אני משחקת? אני רשומה במקסיס ואין לי מושג איך להיכנס לשם.. אם תוכלו להביא קישור לאתר אני אשמח

Veiltail

New member
תשובות

סימס כשפים עולה 130,במקום הכי זול מהמקורים שמצאתי,הכי הכי זול זה 20,לא חוקי אבל... סימס און ליין,יש לי אותו אבל הוא לא מותקן כי אני מחכה שייה לי אינטרנט במחשב הפרטי שלי(איפה שהסימס שלי מותקן) סימס2 יצא כפי שאמרו לך,באמריקה במרץ 2004 ובארץ כנראה חודש אחרי. אין מה לצפות יותר מידי,הרי בסוף יהיו דברים מאכזבים כמו בחבילות ההרחבה של הסימס,שהחבילות היחידות שלא אכזבו אותי,היו חיות וחוויות,וכשפים,אז סביר להניח שתיהיה התלהבות אבל קודם כל אל תקנו ת'סימס הזה!(עצה חסכונית)תראו את זה אצל חברים,ואם זה יהיה ממש מלהיב,תצרבו מהם(זה חוקי,למכור צרוב זה לא חוקי)או שתשקלו פעמיים או יותר האם שווה לכם לקנות. אני אצרוב מחברים...אם בכלל..

למעלה