2 שאלות ברומו של עולם

2 שאלות ברומו של עולם

קודם כל אני רוצה להמליץ על הסרט סופרמן שנראה שבאמת השקיעו (טוב זה בראין סינגר) ואז עלתה שאלה האם האויב היחיד של סופרמן הוא לקס לוטר ? או בדומה לספיידי יש לו כמה אוייבים שנית רציתי לדעת אם אפשר להשיג בארץ קומיקס בגרמנית בתודה איש הטלה

spidey 82

New member
רואים? זה מה שסדרת הסרטים עשתה

לאלו שאינם מכירים את הקומיקס. ברייניאק, פרזייט, מטאלו, דארקסייד, דומסדיי, ביזארו ועוד רבים. מרביתם בעלי יכולות על אנושיות ו/או חוצנים. מידע מפורט תוכל למצוא בויקיפדיה. לגבי שאלתך השנייה: אין לי מושג, אבל לא יזיק לברר בקישור "כיצד נשיג קומיקס בארץ" משמאל.

ailag

New member
נדמה לי שזה היה "כיצד להשיג"../images/Emo32.gif

החלפתי ניסוח בצורה ניכרת לעין כשתוכן הקישור השתנה..

מה ה מצב

New member
רואים? זה מה שסדרת הסרטים עשתה

לאלו שאינם מכירים את הקומיקס. עכשיו הם גם מתחילים להתעניין בקומיקס.

spidey 82

New member
בעיקרון זה מה שאמור לקרות.

לרוב אולי אחוז קטן מהצופים בוחרים לבדוק את המקור. ואז הם מגלים את ההסטוריה המסובכת ומתייאשים די מהר. פחות ממחצית מהם הופכים לקוראי קומיקס קבועים. אני לא מאשים אותם.

לעניייני השפה הגרמנית

המלצתי היא לנסות ליצור קשר עם מכון גתה. זהו מוסד ששיך למשרד התרבות הגרמני (או משהו כזה) ומטרתו להפגיש בין אוכלוסיות שונות בעולם ובין התרבות הגרמנית. אני יודע שחבורת אקטוס עשתה איתם תערוכה ושם גם יצא ספר קומיקס בגרמנית ועיברית. הם מפעילים סיפרייה וכד'. לכן אולי יהיה להם גם קומיקס בגרמנית, ואם לא - הם אולי ידעו לכוון אותך למקומות שבם תוכל להשיג. בהצלחה.

למעלה