2 שאלות בקשר לMTV ול- 24...

פוליקר

New member
2 שאלות בקשר לMTV ול- 24...

לפני כן- אני לוקח בחשבון שדנתם המון על נושאים אלו כאן בפורום- אבל תסלחו לי- הצטרפתי רק השבוע... 1. מה קורה לMTV?... פעם היה לנו המון וורב, בריאן אדמס, כל מיני שירים יפים של שנות ה-90 שאפילו אם הם שחורים הם טובים- אבל היום יש לMTV קריזות- או הראפ המעצבן הזה שכבר יצא מכל החורים (ואגב, אני חושב שאני בין הראשונים ששמעו ראפ אמיתי בארץ- לפני המון שנים ולפני שכל ילדון בכיתה א' שומע...)- או ה'כאילו רוק' שזה גם חצי ראפ וחצי רעש. שלא לדבר על שאר השירים הדבילים ועל האיחודים המפגרים של כל מיני 'יעני' תותחי על- רוצים לעשות כסף- לוקחים את בריטני, מוסיפים את מדונה ולקינוח את אני לא יודע מי- והתוצאה- להיט שנשכח כעבור חודש.... גועל נפש... 2. מה עם ערוץ 24?... הוא אמור להיות הבריחה שלנו מה- MTV אל משהו 'כאילו פטריוטי'- אבל האמת היא שקצת קשה לצפות בזה כשפתאום, אחרי שיר חדש של אביב- שמים לי את 'שיר הצינגלה' של אני לא יודע מי, או את השירים הישנים העבריים (שהם מעולים- אבל צריך לעשות להם שעה משלהם ולא לערבב- כך כולם יתאמצו למלא את החלל הריק בחומר ישראלי חדש)... לאן נברח???... ברור שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח אבל הערוץ הזה מסריח מפיח- ולא נראה שהמתכונת הקודמת שלו (ערוץ 23) השתנתה כל כך... ואם כבר פלורליזם ושוויון- אז תעשו שעה מזרחית, שעה ישנה, שעה הופעות ואת השאר תשאירו לחדשים...

Vdrums

New member
תשובות (לדעתי האישית בלבד)

1. המיין סטרים בעולם כרגע הוא די זבלי וכולל זמרות שהן בעצם מוצר מדף והן לא יותר מהפקה של מפיקים שהמציאו אותם מכף רגל ועד ראש. אומרים להן מה לשיר איך לשיר מה לעשות איפה להפליץ וכו'. וזה מה שמשדרים בMTV. המיין סטרים בניינטיז היה רוק משובח היום זה ניו מטאל וכל מיני ג'יפה. הפיתרון: לא לצפות בMTV תחנה משעממת ומעפנה. רוצים רוק? יש את MTV2 זה כבר עדיף. 2. אתה צודק, זה בעיה שהיתה מרגע שהערוץ עלה, העירבוב של השירים כמו שאני לא מעוניין לראות את זיקני צפת ומיד אחרי את מושיק עפיה אני בטוח שמעריציו של עפיה לא יהנו מקליפ של היהודים אחרי סילסוליו של הזמר המוערץ עליהם
אני מקווה שיתחילו לעשות שם סדר. גם בקליפים ישנים וחדשים.

JaWbreaker15

New member
בקשר ל24

mtv?! מה זה?! אמממ, מה לעשות, זה ערוץ של מוזיקה ישראלית, ושמים הרבה סגנונות. אז כן, מה לעשות, לפעמים גם אני נאלצת לראות קליפ של מושיק עפיה אחרי אחלום לנצח....
לא חושבת ששעה שעה זה טוב, לא יודעת למה.. אבל פשוט לא. יעל

אתה כנראה לא כל כך בין הראשונים

גם אני הייתי ככה... בכיתה ה ו-ו' כבר ידעתי מי זה ל ל קול ג'יי וקוליו והפוג'יז וכו' וכו'

shany5

New member
יש לאן לברוח!!!!

מצאתי תחנה מעולה (לפעמים) העונה לשם VH1 CLLASIC והיא נמצאת בממיר הדיגיטאלי או בלווין והיא תחנה מעולה משמיעים שם רוק של שנות ה60 וה70 וגם 80 ו90...לא נראה לי ששמו שם איפעם בריטני או נגזרת שלה...

oNaRa

New member
...

פה ושם באמת יש שם מוזיקה טובה אבל....אני בדרך כלל בורחת ל-MTV2

פוליקר

New member
ומה עושה פשוט- עם שכמוני?...

אין לי ממיר דיגיטלי, ואין לי לווין- גלגל"צ מתחיל להימאס, על שאר התחנות אין מה לדבר, ובטלוויזיה- אמרתי את דבריי- אז מה שנותר זה להמשיך להמציא לעצמי שירים עם הגיטרה ולהינות מזה... (אני מעריץ גדול של עצמי.. פעם בהופעה- זרקתי עליי חזייה.. חח)..

למעלה