2 שאלות בקשר ל game fectory

DADI977

New member
2 שאלות בקשר ל game fectory

אממ אני בונה משחק ויש לי שאלה אייך אני עושה שהמסך יזוז כשה הדמות עוברת לדוגמא לצד ימין אז עצלי זה נישאר במסך שבהתחלה והדמות הולכת כבר אחריי התחום של המסך כשה זה כבר במשחק ואני רוצה שזה יגלל כמו במריו וכל אלה שלא יתקע איפה שזה ו 2. אני יודע אייך עושים ירי וכל זה אבל אייך אני עושה שהוא יצא כאילו מהרובה שעשיתי לדמות כי הוא יוצא לי ביכלל ממעל לראש ואני רוצה לבחור מאיפה הוא יצא ? אייך עושים תודה לעוזרים !!

DADI977

New member
../images/Emo107.gif ךמה אתם רעים כאלה ?../images/Emo107.gif

הצילווווווווווווווווו למה אתם לא עוזרים לי ?

freak2100

New member
תשתוק../images/Emo70.gif

מה אתה לחוץ?! תפסיק לכתוב כל שעה שיעזרו לך, זה לא יעזור כשמישהו יראה את ההודעה וידע לעזור לך הוא יעזור. בעצם, אני מקווה שלא, כי אתה חוצפן. מה זה נראה לך פה? צא'ט?! זה פורום!

DADI977

New member
אמממ..

סליחה , מה אתה אומר אני תקוע כבר יומיים במשהו ! לפחות ניסיתי ולא שלחתי ישר יומיייייים ניסיתי אתה יודע מזה ? אתה יודע יש לי חיים !! אז סליחה אני רוצה תשובה כי נימאס לי לחכות אני רואה אנשיםכותבים אחריי השאלה שלי ואפילו לא מתייחסים לפחות תגיד יפה ולא תשתוק ויודע מה תשתוק אתה ואם אתה כזה חכם למה את לא רוצה לעזור מה זה משנה לך כמה הודעות כתבתי ? אתה פה בשביל להגיד לי מה לעשות או להסביר ולנסות לעזור ? או שאתה סתם מתקרצץ פה
ואני עדיין צריך תשובה מישהו

freak2100

New member
תשמע...

זה יפה שניסית. באמת כל הכבוד. ואין שום בעייה עם זה ששלחת הודעה. א-ב-ל זה פורום ולא צא'ט, לוקח זמן עד שאנשים נכנסים לכאן ועונים. יכול להיות שאנשים כתבו אחרי ההודעה שלך - אז מה? הם בהכרח יודעים את התשובה לשאלה שלך? אף אחד לא חייב לך כלום. תמיד תזכור את זה. זה שאנשים עוזרים פה זאת לא אומרת שאנשים חייבים לעזור לך. ובכל מקרה - יעזרו לך בסופו של דבר. אז רק תחכה בסבלנות. ס-ב-ל-נ-ו-ת. במקרה הזה ההודעה שלי הייתה בשביל שתבין שמה שעשית לא היה בסדר. לשלוח הודעה כל שעה זה מוגזם - זה לא שזה כזה פורום פעיל, בעצם ברוב הפורומים לא עוזרים אחרי שעה. תחכה. זה יכול לקחת גם יום-יומיים - תחכה. אם ההודעה עוברת לעמוד הבא - תקפיץ. כל עוד היא עוד בעמוד הראשון - תחכה בסבלנות, אל תציף.

De-Panther

New member
ארג איתכם../images/Emo4.gif כן אני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מתכוון לשניכם אבל לא חשוב עכשיו... בכל מקרה... אני חושב לנכון להגיב להודעה הזו בגלל שנמאס לי משירשורי ענק בקשר למשחקים שנבנים בתוכנות האלה ואיך שיוצא שירשור של שני אנשים שמדברים בינהם... לדעתי זה יפה מאוד שיש מי שיעזור למי שזקוק... לא משנה במה זה... אבל מה שאני רוצה להגיד זה שאם מתפתח שירשור של 2 אנשים שמדברים בינהם זה דבר שדיי מעיק על הפורום... זה פורום שגולשים בו אנשים בכל הגילים... אבל צריך בכל זאת לקבוע רף של רמה מסוימת של שיח ודיון... צריך קצת לדעת וללמוד איך להתנהג בפורום שכזה... אנחנו לא רוצים להבריח מכאן אנשים שיכולים לעזור... אנחנו רוצים שיגיעו לכאן כמה שיותר אנשים... המטרה של הפורום הזה היא לא רק לעזור במשהו מסוים בהכנת משחק... היא גם לפתח קשרים עם יוצרים אחרים... כי מי יודע... אולי בעתיד תצתרכו עזרה ממישהו שהכרתם מכאן?? פריק - מה הועילה ההודעה הזו?? זה משהו שיכולת לכתוב לו במסר... סתם התפתח שירשור לא נעים וההוא שפתח את השירשור ואני לא זוכר את הכינוי שלו - אוקיי ראית שאנשים עזרו לך בשירשור הקודם?? אני שמתי לב שאלו היו איש או 2 מסוימים... אני חושב שכדאי שתפנה אליהם במסר כדי לבקש עזרה בזה במקום להציף את הפורום בהודעות... אני אומר לך מניסיון של 2 צדדים אנשים לא אוהבים לקרוא שירשורים שרוב ההודעות בהם זה אותו אחד ובטח שלא לעזור לאותו בנאדם...

freak2100

New member
חינוך...

אולי זה נשמע מוזר, אבל אני רוצה לחנך אנשים חסרי סבלנות בפורומים. מפריע לי שאנשים מקפיצים הודעות שעדיין בעמוד הראשון מפריע לי שאנשים לא מבינים למה לא עונים להם אחרי מעט זמן ומוסיפים תגובות זועמות מפריע לי שאנשים חושבים שמישהו חייב להם משהו מפריע לי שאנשים כותבים "דחוף" בהודעה שלהם כאילו היא יותר חשובה משל מישהו אחר מפריע לי שאנשים חושבים שההודעה שלהם יותר חשובה משל מישהו אחר כי אין להם סבלנות אם כולם יהיו סבלניים יותר ולחוצים פחות - השהייה בפורומים תהיה מהנה יותר. הבעייה היא שאני פוגש בכל כך הרבה הודעות שמעצבנות אותי עד שכבר קשה לי לשלוט על התגובות שלי - אבל אני אנסה להיות יותר מעודן בפעם הבאה...

De-Panther

New member
גם אותי זה מעצבן...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ותאמין לי שאני מתעצבן יותר בקלות ממך אתה מתעצבן על משהו?? אתה בא לכתוב הודעה עצבנית?? פשוט אל תכתוב אותה... יש לך אפשרות לא ללחוץ על שלח... הרי אחרי שתשלח זה ממילא לא יעזור לאף אחד... אתה לא אמא של הבנאדם ההוא ולא הסבתא שלו...(אולי הדודה??) צריך לדעת איך לפנות אל אנשים בכל מקרה אני לא רוצה יותר תגובות על זה כאן תשלח לי מסר אם יש לך משהו להגיב על זה

אכן, סוף לסאגה הזו. ../images/Emo13.gif

אתה צודק, מתפקידי היה לתפוס את שרשור הנדנוד הזה ולטפל בו, אבל פסחתי על זה בטעות. מסר מסוג כזה יכולת לשלוח לגולש בפרטי, אבל באמת זה מעצבן הנידנוד הזה של הודעה כל שעה.

למעלה