2 שאלות בנוגע לתרופות

מינרווה

New member
2 שאלות בנוגע לתרופות

1. יכול להיות שתרופות לא ישפיעו בגלל תת-משקל? 2. תרופות יכולות לגרום להזעה בלילה? בין העונים נכונה יוגרל סוף-שבוע זוגי בפראג (סתם...)

עמית_

New member
2 תשובות בנוגע לתרופות...

1. אני לא רופא, אבל זה נראה לי הגיוני, כלומר שתת-משקל יפריע לספיגת התרופות. בכלל - כדאי לשאול את הרופא או לפחות את הרוקח אם צריך לקחת את התרופה עם האוכל. 2- תרופות שנותנים לסובלים מ-OCD (פרוזק, סרוסט, פבוקסיל ציפרמיל...) בהחלט יכולות לגרום להזעה מרובה - לאו דווקא בלילה - זאת תופעה לוואי מוכרת. כשלקחתי תרופות הזעתי כמו חזיר. אחרי חמש דקות מהרגע שעזבתי את הבית, החולצה שלי הייתה נראית כאילו שיחקתי טניס נגד סמפרס 5 שעות בחום של 40 מעלות עם מאה אחוזי לחות... ממש זוועה! אפילו בחורף הזעתי הרבה. היום ללא תרופות, אני מזיע ה-ר-ב-ה פחות, בקיץ החולצה יכולה להיות לחה, אבל לא נראית רטובה כולה מבחוץ. עדיין נדמה לי שאני מזיע יותר מאחרים. אגב, זאת תופעת לוואי אחת שהציקה לי מאוד, ובנוסף לה היו אחרות שהציקו לי מאוד, ובגללן הפסקתי עם התרופות.

מינרווה

New member
לא זכית, אבל...

מה פתאום זכית, אמרתי שתיערך הגרלה. אבל זכית בפרס ניחומים: תלושים בסך 500 ש"ח לרכישת תרופות וכן 2 ביקורים חינם אצל פסיכיאטר. אגב, אני די חדשה פה, איכפת לך לספר לי קצת על עצמך? (אני מתכוונת, במה מתבטא ה-OCD שלך? בן כמה אתה?) אני מקווה שלא תחשוב שזו חטטנות, פשוט כיף לי לדעת על עוד אנשים כמוני.

למעלה