2 שאלות בנוגע לרמיקוב

SongOfHope

New member
2 שאלות בנוגע לרמיקוב

יש לי עותק די ישן של המשחק שחסרים בו אריחים ויש עליו לכלוך שהייתי רוצה להחזיר למצב שניתן יהיה לשחק בו.
אני יודע שיהיה הרבה יותר פשוט לקנות משחק חדש, אבל יש לו ערך סנטימנטלי.
מה שרציתי לדעת:
1. איפה אפשר להשלים אריחים חסרים? חסרים לי 22 אריחים. אני לא בטוח אם זו כמות שהיצרן הנוכחי יהיה מוכן להשלים.
2. איך אפשר לנקות את האריחים (וגם את החלקים שמחזיקים את הלוחות, אצלי הם ממתכת כלשהיא, אולי ברזל)? ניסיתי עם מטליות לחות אבל זה לא ממש עזר. קיוויתי שלמישהו/י פה יהיה במקרה איזה "טיפ אודטה".

תודה!

liquidlogic

New member
22 אריחים זה כבר אחוז די מכובד

במידה ואין מקור זהה, הייתי מחפש משהו עם אריחים כמה שיותר דומים ומשלים או מחליף רק את האריחים במשהו איכותי אחר.

לא ברור לי איפה השגת רמי עם אריחי מתכת, אבל אולי כדאי לך לנסות חומר לניקוי כלי כסף שניתן למצוא בכל חנות חומרי בניין (קח בחשבון שהוא אוכל צבעים במידה ויש). שיטת "ניקוי" למתכת היא על ידי ליטוש/שפשוף בחול או נייר זכוכית עדין.

tzvika222

New member
אם הבנתי נכון, האריחים לא ממתכת.

החלקים שמחזיקים את הלוחות הם ממתכת.
אפשר לקנות משחק חדש, רק בשביל להוסיף את 22 האריחים החסרים למשחק בעל הערך הסנטימנטלי.
בקשר לניקיון, אפשר לנסות ולהשרות את האריחים במים חמים עם סבון כלים. רצוי לנסות קודם על אריח אחד, לפני שמכניסים את כולם.
לגבי חלקי המתכת אין לי מושג. אולי שיוף בעזרת נייר שיוף עדין וצביעה מחדש.

על 2 אריחים מאד סטנדרטים

החברה גבתה 20 שח

נראה לי שיש חומר לניקוי מתכת (ולא כסף) נראה לי מתאים יותר

בהצלחה

יש תמונה?

SongOfHope

New member
תודה על התגובות

כמו שצביקה ציין, רק החלקים שמחזיקים את הלוחות הם ממתכת. לפי דעתי האריחים עצמם הם כמעט זהים לאלו שניתן למצוא בחנויות כיום. מה ששונה בעיקר אלו החלקים שמחזיקים את הלוחות, והלוחות והקופסא שעשויים מעץ.

20 ש"ח ל-2 אריחים? וואו. במחיר הזה כבר שווה לקנות משחק חדש, למרות שאני בספק אם אני אעשה את זה. אולי אמצא עותק משומש.

תודה על העזרה.

למעלה