2 שאלות בבקשה

2 שאלות בבקשה

1. אני זוכרת שויטמין A+D נותנים מגיל חודש, ומה לגבי ברזל?? 2. ליאם בן 3 שבועות ומסרב לקחת מוצץ, הדבר היחיד שמרגיע אותו זה ציצי (הוא יונק) , ואני רואה איך לפעמים הוא סתם יונק כדי להירגע, ובסוף גם קצת פולט . ניסיתי כמה סוגי מוצצים ובנתיים סירב לכולם. מה עושים ?? אני מפחדת שבעתיד יהיה לי קשה איתו שאין משהו שירגיע אותו

חמפון

New member
קודם כל לא להילחץ גם שלי הסכימה

לקחת מוצץ רק בגיל חודש אחרי אימונים מפרכים! תנסי מוצץ עגול כמו של פעם אנחנו משתמשים בטומי טיפי - מוכרים בשילב במגה ובניו פארם. תמשיכי לאמן ובהצלחה תהנו ביחד

chipadripa

New member
רויטל,גם קורל ,עכשיו בת חודשיים

מסרבת לקחת מוצץ. ניסינו המון סוגים של מוצצים, וזה לא עזר. עדיין לא מצאנו פתרון.

Sashuka

New member
אני מציעה לך להתמקד בסג אחד של מוצצ

מוצצים, אנחנו בחרנו את BIBI וכל פעם להציע... לרוב סרבני מוצצים מסכימים לקחת מוצץ כשהשיניים מתחילים להציק להם... לאחר המון ניסיונות לירוי הסכים לקחת מוצץ בגיל 4 חודשים... לדעתי זה מאוד מקל על הרגעת תינוק, במיוחד בלילות...
ו
על הולדת ליאם
(אני ממש לא מעודכנת...)

ליcות

New member
אצלנו בגיל חודש תפס האוונט הרגיל

וגם אצל כמה חברות שלי. זה המוצץ היחידי שהיא הסכימה למצוץ לכמה דקות ולא העיפה לרצפה. אחר כך עברנו לביבי בלי בעיה (כי האוונט היה נופל לה המון).

איתן התחיל לקחת מוצץ רק בגיל חודשיים

גם אני ניסיתי כל הזמן לתת לא והוא פשוט לא רצה... בסוף אחרי החיסון של גיל חודשיים הוא פתאום התחיל לקחת כאשר שמתי לו גם חיתול טטרא על הלחי. מאז השילוב של החיתול והמוצץ ממש עובד. אולי כדאי לך גם לנסות

ברזל מגיל 4 חודשים

4-6 חודשים 3 טיפות ביום. מגיל 6 חודשים 6 טיפות ביום. אני ממליצה לך להעלות את המינון בהדרגה כדח למנוע עצירות וכאב בטן. (טיפה בשבוע.)

ניצנץ l

New member
ברזל מגיל 4 חודשים. לגבי מוצץ - אל

תילחמי איתו תנסי כל מיני סוגי מוצצים. סביר להניח שמשהו יתפוס בסוף (אצלנו תפס הקצר מגומי של אוונט). אם לא הולך - וותרי ונסי שוב אחרי שבוע-שבועיים. בינתיים הציצי שלך מספיק לכל הצרכים. עד שהדבר ישתנה - הוא כבר ימצא משהו שירגיע אותו.

yoyo10

New member
לגבי מוצץ אין לי תבונות עדי לא

הסכים לשום סוג של מוצץ ברזל מגיל 4 חודשים ואני חושבת שA+D מגיל חודשיים

galit74

New member
מוצץ

מומלץ להרגיל את הילד למוצץ גם לפי מאמרים על מוות בעריסה. לתת רק מוצץ אורטודנטי ולא עגול, שיכול אח"כ לפגוע במבנה הלסת והשיניים. לגביי AD לתת 2 טיפות מגיל חודש עד גיל שנה. ברזל מגיל 4 חודשים 3 טיפות ביום ומגיל חצי שנה 6 טיפות ביום עד גיל שנה.(בגיל שנה עושים בדיקת דם). רצוי לתת את הברזל לא בסמוך לחלב שייספג טוב יותר.

ברזל נותנים מגיל חצי שנה

תנסי לתת לו חיתול שירגיע את שלו תמיד מרגיעה שמיכת פליז בכל אופן שלו התחיל לקחת מוצץ ממש רק אחרי שהוא הפסיק לינוק בגיל תשעה חודשים

ברזל נותנים מגיל 4 חודשים לגבי המוצ

המוצץ גם הבת שלי לא הסכימה לקחת שום סוג של מוצץ לא גומי, לא אבנט, לא ביבי, לא אינוופלו כלום כלום כלום, בהתחלה הייתי המון מוציצי, היום זה כבר עבר והאמת שפה ושם היא מוצצת אצבע שהיא מאוד מאוד עייפה וזהו. לא עזר לי ואני מנסה עד היום..........

IcNיה

New member
2 תשובות בבקשה

1. ברזל נותנים מגיל 4 חודשים. 2. בגיל 3 שבועות יש קפיצת גדילה, אז אולי זה מסביר את היניקות המוגברות, שנועדו בעצם להגביר כמויות חלב, גם אם התחושה היא שהוא מוצץ "על ריק". בכל מקרה לגבי מוצץ - בתי סירבה בתוקף לכל מוצץ אפשרי בערך עד גיל חודש וחצי, ואז הצלחתי לשכנע אותה עם מוצץ גומי הכי פשוט ומכוער כמו של פעם (מוכרים בסופרפארם), וגם את זה רק בזמן שינה ובנסיעות. עם הזמן החלפתי את המוצץ המכוער במוצץ של אוונט, שהתקבל בלי התנגדות.

נוגלי

New member
איך זה שלא אמרו לי בטיפת חלב לתת

ברזל? הקטן כבר בן 5.5. מה לעשות? לקנות על דעת עצמי?

galit74

New member
תמיד יש חילוקי דעות בנושא

אבל קודם כל קראתי שרצוי להרגיל ילד למוצץ כי זה עוזר למנוע מוות בעריסה זה הרבה פעמים מאוד יעיל להרגעת הילד (ומאוד נוח) וגם הרבה יותר קל אח"כ לגמול ממוצץ מאשר ממציצת אצבע. לא חייבים, כל אחת לפי איך שהיא מאמינה. לי יש 3 ילדים ושלושתם לקחו מוצץ (התינוק כמובן עדיין לוקח). אני הרגלתי אותם לאט לאט. ברור שהם לא יצאו מהבטן וישר נקשרו למוצץ, בהתחלה בכלל קשה להם "לתפוס" אותו וצריך להחזיק להם אבל אח"כ הם כבר לומדים לבד.

תשובות../images/Emo13.gif

1. ברזל מתחילים לתת מגיל 3 חודשים 3 טיפות כל יום עד גיל 1/2 שנה ומגיל 1/2 שנה 6 טיפות עד שיל שנה. 2. לגבי המוצץ את עדיין יכולה להתעקש איתו ולהרגילו הוא עדיין קטן ותינוקות יונקים פחות נלהבים ממוצץ גם אני מניקה וניסיתי לתת לבני מגיל 0 מוצץ וכנראה א התעקשתי איתו מספיק והוא כיום לא לוקח מוצץ למרות שניסיתי לו את כל סוגי המוצצים ואת כל החברות שקיימות והוא לא אהב אז אל תעשי את הטעות שלי פשוט תתעקשי איתו.

למעלה