2 שאלות בבקשה-אייפון 5

י ע רה

New member
2 שאלות בבקשה-אייפון 5

1- האייטיונס מבטיח לי- a full backup of this iphone will be stored on this computer - איפה יש גיבוי
של אנשי הקשר??
2-האם יש המלצה ליומן עם תאריכים עבריים( כל החגים וכו)?

noa_f

New member
הגיבוי המלא הוא גיבוי לצורך שחזור בלבד

מה שאת מחפשת (שזה במוסף לגיבוי המלא, כן?) הוא סנכרון של אנשי הקשר.
אם יש לך מחשב עם ״חלונות״ את יכולה לסנכרן את אנשי הקשר מול אאוטלוק או מול תוכנת אנשי הקשר המובנית במכשיר. אין לאפל או לאייטיונז ״תוכנת אנשי קשר״ משלה. היא משתמשת במה שמערכת ההפעלה או תוכנות צד ג׳ מציעות לה

לגבי יומן של החגים: את יכולה להוסיף לוח חגים עבריים/ישראליים ליומן המובנה.
תקראי איך, למשל פה: http://www.hebcal.com/home/77/iphone-ipad-jewish-holidays

אני אוהבת את הלוח העברי שיוצר קוביאני. זה יומן שמתאים יותר לישראלים חופשיים.
באתר שלו, צריך לרדת למטה ל״פתרונות ומאמרים״ וללחוץ על המילים ״חגים ומועדים״ וזה יתחיל תהליך של מנוי ללוח הזה. אחרי המנוי, כל פעם שקוביאני יעדכן את היומן, גם אצלך באייפון היומן יתעדכן. (אגב, זה משהו שיקרה עם כל מנוי לקובץ יומן של מישהו אחר).

noa_f

New member
וכמובן ששכחתי את הלינק השני

http://www.kobiani.com/

עוד נקודה שאולי לא הסברתי מספיק טוב לגבי אנשי הקשר: לא יתבצע סנכרון שלהם עד שלא תפעילי אותו בתוכנת אייטיונז, כשהמכשיר מחובר.
ויש עוד אופציה, טובה יותר לטעמי: תסנכרני את אנשי הקשר לאייקלאוד (מפעילים את זה בהגדרות >אייקלאוד). ובמחשב שלך תתקיני את התוכנה לאייקלאוד לחלונות ואז גם הוא יוכל לקבל את אנשי הקשר (והתמונות מהמכשיר) בלי צורך בחיבור פיזי לאייטיונז ובאופן די מיידי.

י ע רה

New member
תודה נועה- אנסה את האייקלאוד - רק איך אני מוד

מוודאת ש- אנשי הקשר מהאייפון יגובו במחשב - אבל אני לא מעוניינית שכל אנשי הקשר באווטלוק אקספרס במחשב יעברו לאייפון.
ז"א - אני רוצה לגבות את אנשי הקשר במחשב ( או באייקלאוד) -אבל לא להעביר מידע בכיוון הפוך. ??

noa_f

New member
אני מצטערת, אני לא עובדת עם חלונות. אבל אולי

מישהו אחר ידע לגבי אאוטלוק אקספרס.

אם את לא רוצה להעביר למחשב בכלל, רק לגבות - אז אייקלאוד מהמכשיר מספיק. את לא צריכה באייקלאוד על המחשב לסנכרן אנשי קשר.
לעומת זאת, תמונות רצוי מאוד להעביר למחשב, כי הגיבוי באייקלאוד מוגבל רק ל-1000. והעברה דרך אייקלאוד היא הכי מהירה ונוחה.

Y. Welis

New member
עדיף ל-icloud. אפשר לגשת בקלות מהאתר

אגב באג שלא תוקן - ה'פתקים' לא מסונכרנים טוב, ואם כותבים פתק באתר (icloud) הרווחים בין המלים הופכים לסימני קריאה (!).

שאר האופציות עובדות יפה. עדיף לשלוח לעצמך במייל מאשר לסמוך על ה'פתקים'.

noa_f

New member
אני לא רואה שזה קורה

הכנסתי פתק באתר אייקלאוד ואני מצרפת תמונת מסך.
הגדול - הוא הפתק המקורי באתר
הקטן הוא הפתק בתוכנת הפתקים של המק, שמסתנכרנת לאייקלאוד

אבל בינינו, כל מי שאני מכירה שעובד באופן רציני עם פתקים - גם אם יש לו מק - עובד עם evernote.

Y. Welis

New member
אני נכנס לאתר עם כרום בחלונות 7.

מן הסתם הקידוד אחר מהמק (דרך ספארי?).

באשר ל-evernote - אחלה תוכנה, אבל בלי שום תמיכה בעברית (או טקסט דו-כיווני, RTL). שנים שבפורומים שלה מבקשים את הפיצ'ר הזה, ואין תשובה.

י ע רה

New member
זה נכון. רק חלק מהפתקים מופיע.

י ע רה

New member
תודה נועה על ההסברים המפורטים-אני מתנצלת שלא

הכל ברור לי מחוסר ידע. זה יופי עם האייקלאוד-ממש תודה. ניסיתי להתקין את התוכנה למחשב שלי אבל היא טוב רק לVISTA או תוכנה מתקדמת יותר... יכול להיות או שעשיתי משו לא נכון?

noa_f

New member
בהחלט יכול להיות שהיא מתאימה רק לויסטה ומעלה

אפל לא אוהבת לתמוך יותר מדי אחורה.

למעלה