2 שאלות. :) אממ. 3.

ILoveNadav

New member
2 שאלות. :) אממ. 3.

אוקי, קודם כל תודה שאתם עוזרים לי כל פעם. :) 1. בסימולטור FSX, המחשב שלי מתאים לדרישות? --> תמונה. 2. במשחק עצמו, אם אתם נגיד טסים מהארץ לאיטליה, באמת צריך להיות מול המחשב 4 שעות? :S 3. ומה עוד המשחק דורש חוץ ממחשב חזק וג'ויסטיק? תודה למי שעוזר. :) פשוט לא בא לי להוציא 200 ש"ח ולגלות שזה לשווא.

davidfainshtein

Member
מנהל
תשובה:

ראשית, המשב לא מספיק ל-FSX. אני ממליץ על מעבד טיפה חזק יותר, לפחות 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך טוב. שנית - כן. אם אתה טס לאיטליה - אתה תשב מול הסימולטור 4 שעות אם אתה רוצה לעשות את זה בצורה ריאליסטית. כמובן שאתה יכול גם לרמות ולהריץ את הזמן. כאשר תתקדם לטיסות יותר ריאליסטיות ברשת - לא תוכל לרמות יותר כי זה אסור לפי חוקי הרשת.

ILoveNadav

New member
מבחינת יעבוד או לא זה יספיק?!

כאילו, אני לא חייב שזה יהיה הכי מהיר, או הכי מושלם, לפחות שיעבוד.

ILoveNadav

New member
טוב אבא שלי קנה לי אותו. :S

התקנתי והוא עובד נהדר. :) אני מחכה לבעיות. חח.. תודה. :)

davidfainshtein

Member
מנהל
גרסת הדהלוקס

מגיעה עם מספר מטוסים נוספים, למשל ססנה 172 עם גלאס קוקפיט מלא - G1000 של גארמין. מספר סינרים מפורטים גדול יותר ויותר משימות. בנוסף יש בו אפשרות לשיתוף קוקפיט ועוד כמה תוספות.

אבירן171

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחח

אגב, הבנתי שבארץ מוכרים רק את הדלוקס.. האם נכונה השמועה?

ILoveNadav

New member
כן מוכרים, הוא עולה 350 ש"ח.

והדרישות שלו יותר גבוהות, והוא שוקל יותר.. סתם שתדע שFSX שוקל 15 GB. דאמ.

אבירן171

New member
לא הבנת את פוטנציאל השאלה.

הכוונה היא שלא מוכרים לא את גרסת הדלוקס.. ואם כן מוכרים, כמה הוא עולה.. בברכה, אבירן..

ILoveNadav

New member
../images/Emo205.gif אה. חח. למה לסבך שאלות?!

אז ה'לא' דלוקס שהוא בעצם הFSX הרגיל, עולה 220 ש"ח בערך, מקסימום 10 ש"ח יותר או פחות. המחשב שלי חזק מאוד והוא איכשהו סוחב, אז תשכול לקנות את FS9.

למעלה