נכון
S SAMAR New member 6/6/05 #29 לי היא נראית יותר... אחותו הגדולה או משו.... זו רק אני? או שהיא נראית הרבה יותר מבוגרת ממנו???
O omni96 New member 5/6/05 #5 השרשור הזה דוחה ואני מתאפק לא למחוק ...אותו 1. CKY זו הלהקה שג'ס מרג'רה אח של באם הוא המתופף בה ובאם הוציא סדרת סרטים (ארבעה) על שם הלהקה 2. כמו שאמרו לך...הם לא פנויים...והם לא מתים על שחומות
השרשור הזה דוחה ואני מתאפק לא למחוק ...אותו 1. CKY זו הלהקה שג'ס מרג'רה אח של באם הוא המתופף בה ובאם הוציא סדרת סרטים (ארבעה) על שם הלהקה 2. כמו שאמרו לך...הם לא פנויים...והם לא מתים על שחומות
J Jackass Girl New member 6/6/05 #20 מה זה משנה אם יש להם או לא??? זה לא שהם שמים על מישהו מכאן מה זה השטויות האלה? איזה אנשים..נו באמת הבריחה מאברבאנל!
מה זה משנה אם יש להם או לא??? זה לא שהם שמים על מישהו מכאן מה זה השטויות האלה? איזה אנשים..נו באמת הבריחה מאברבאנל!
M Manga Angel New member 6/6/05 #25 חחחחחחחחחח איי איי איי כאילו שאף פעם לא קיללת חברה של ידוען שגילית שיש לו... זה סתם בשביל הכיף
B BiAAcH New member 6/6/05 #24 ידוע... היה לי אותו במחשב לפני איזה שנתיים, אבל הוא נעלם... וזה לא כ"כ פורנו, לא רואים שם בפירוט
A AdShEaTaKoRe New member 7/6/05 #34 חחח אני זוכר את היום הזה בבירור... פתאום אני מקבל מגיא שיחה בלילה והוא אומר לי לחפש את הקובץ בקאזה חחחחחחח ואז ראיתי ונגנבתי אבל באמת חסר פירוט =\
חחח אני זוכר את היום הזה בבירור... פתאום אני מקבל מגיא שיחה בלילה והוא אומר לי לחפש את הקובץ בקאזה חחחחחחח ואז ראיתי ונגנבתי אבל באמת חסר פירוט =\