2 קטנות מהחל״ד וrant 1

Cafe Latte

New member
2 קטנות מהחל״ד וrant 1

אני לאחרונה מטיילת המון במכון ויצמן, והתינוק החליט לפנק אותי בקצת שנץ, אז התיישבתי בקפה מדע... מה אפשר לומר - location location location.. מיקום מהמם, משקיף על מדשאות ירוקות ועל אגם מלא פרחים. האוכל - רע. פשוט רע (זאת כבר לא פעם ראשונה שלי שם, והתחושה תמיד זהה). אכלתי הפעם טורטליני ממולא במשהו עם עגבניות מיובשות, ברוטב עגבניות. המילוי היה לא טעים, לא מורגש, והפסטה עצמה היתה קשה. הרוטב - סתמי. שתיתי מיץ תפוחים סחוט במקום - היה מצוין... לפחות זה. נומינלי - היה לנו (לי לבעלי ולתינוק) סידור באיזור השרון והחלטנו לנסות את המאפיה המדוברת ... מה אגיד ומה אומר. הקרואסון שוקולד פיסטוק - אחד הטעימים שאכלתי בחיי... בעלי לקח מאפה שוקולד פטיסייר - ובלי לשמוע אותי אומרת דבר על הבחירה שלי, אמר שזה אחד המאפים הטעימים שיצא לו לאכול. כמו שני חזרזירים טובים הצטערנו שלא לקחנו עוד דברים לנסות ... :) לא נורא, פעם אחרת. בורקס פטה שנלקח הביתה היה פחות טוב, ויותר משעמם משמעותית. ו-rant שלא קשור למסעדות; איך זה הגיוני שבכל פארק רעננה אין ספסלים מוצלים? זה רק אני או שזה ממש הזוי? הייתי צריכה למצוא מכסה תחת עץ, על האדמה .

pix37

New member
מאפים מאבדים מחינם בחלוף זמן

סביר להניח שאם הייתם טועמים את הבורקס מיד אחרי שרכשתם אותו ההתרשמות היתה שונה.
(הערה - אני לא מכיר את המאפיה זה פשוט נכון לבורקס באופן כללי)

Cafe Latte

New member
גנבתי ביס

בדרך.. הוא לא היה מרשים כמו האחרים. הקרואסון שלי היה פשוט מושלם.. אז היה קשה להשתוות אליו.

גסטרו

New member
שמחה שהצטרפת למועדון נהני נומילי

ובמקום הזה ברחובות גם אנחנו נפלנו
וזה הזכיר לי את הקפיטריה בסן מרטין....מי אכל שם ?

Cafe Latte

New member
תודה!

מה עוד מומלץ שם? ממש רוצה לחזור ולהתחזר על שאר המאפים בויטרינה...

גסטרו

New member
טארט לימון מצוין , בריוש רוקפור ואגוזים

עוגת שמרים ופרג.
אלה המועדפים שלנו

גסטרו

New member
אני יו"ר המועדון

היום , בבייקרי שליד הברסרי היה טארט לימון אבל פס ארוך (65שח) אחת הרוכשות אפילו הסכימה לוותר עליו למעני כי "הוא מדהים" אבל לא חשבתי שאחסל לבד , אולי ניפגש שם ונשלוף מזלגות
הכמות מספיקה ל 5 לפחות- מי עוד מצטרף?

PooKiPsiT

New member
איפה בדיוק נמצאת נומינלי?

ניסיתי לחפש בגוגל אבל גם כשמחפשים את המילה מאפיה עדיין מקבלים רק לינקים שקשורים לכספים

netaliem

New member
בכפר סבא

סוקולוב 3, ממש ליד קניון ערים.
האתר שלהם לא ממש פעיל אבל יש להם דף פייסבוק נחמד מאוד.

PooKiPsiT

New member
תודה לכם

גם גוגל לרוב נותן תשובות, פשוט צריך לעשות חיפוש על השם הנכון (נומילי ולא נומינלי).

למעלה