2 קטנועים נטושים

jekyll1

New member
2 קטנועים נטושים

מעט לפני המחסום על כביש 5. נדמה לי שאחד הקטנועים בורגמן השני לא זוכר. קשורים. עומדים כבר כחצי שנה על השוליים

kalorit35

New member
זה כבר הבורגמן השישי שאני שומע עליו

ראיתי היום שמתוך היחידות הרבות גרנד דינק הפזורות בתל אביב כבר הודבקו פוסטרי ענק צהובים של העירייה ,כמו כן לפני שבוע פגשתי באקראי חמישה בורגמנים נטושים ואפילו לא קשורים ,כל זה מסיבוב עירוני קצר ,על אחד מהבורגמנים הנטושים היה פוסטר צהוב של העירייה .

לדעתי לא כדאי לתקן בורגמנים ,כפי הנראה קטנוע יקר לתיקון ולא סמל של אמינות .
כספם של הרוכשים אותו התאדה ,ממש חבל .

אם פי 3

New member
יצא הבורגמן מן השק...

אהוד א1

New member
אשכרה.

מסתבר שאפילו כדי לתחזק טרול יש צורך באינטיליגנציה מינימלית.

kalorit35

New member
תגיד אחרת

המצחקקים בראשות אהוד על ההוא שדיווח כאן על בורגמנים מעט מבויישים ,טוב ,יש להם אינטלגנציה גבוהה .

RoyceGracie

New member
מה זאת אומרת ?

מה תעשה איתו ? הרי הוא חייב להיות רשום על שם מישהו, אז איזו תועלת יש לך בו.. ?

kalorit35

New member
דבר נוסף

ישנה היתכנות מאוד סבירה במקרים הללו של הבורגמנים שיש נוספים לא מעטים בחצרות מוסכים שאינם גלויים לעין ,הסיבות יכולות להיות כמה ,אי כדאיות ונטישה לחלפים ,סכסוך בין המוסך ללקוח ,יאוש מהשקעה בו ועוד מקרים שאיני מעלה על דעתי כרגע שמביאים נהג קטנוע לנטוש כי נמאס לו מיוקר התיקונים .

כדאי למען רווחת נהגי הקטנועים שישימו לב לכך לפני שהם מקבלים החלטה .
אותו כנל לגבי פורסייטים ,רק שכאן למי שיש ידיים טובות מגולמת לו בפנים סחורה משובחת .

jekyll1

New member
הודעה רצינית

הקטנועים קשורים כבר יותר מחצי שנה באותו מקום, לפני כחצי שנה נראו יחסית חדשים כעת מעלים אבק. אני רוכב על כביש 5 באופנים בבקרים מדי פעם ופשוט תפס לי את העין. יש גם קסדות שקשורות עם שרשרת לקטנוע.
אחד מהם נראה כקטנוע ששוה כסף השני נדמה לי גוימקס או משהו דומה.
אני מסודר כרגע ברשותי בוורלי כך שלא מעוניין להשתדרג למטה לבורגמן או משהו דומה

kalorit35

New member
תפס לך את העין

לולא בועז מקשר אותי עם הקישור של ההוא שמוצא בורגמנים לא הייתי מעלה על דעתי לדווח כאן ,אולי ראיתי בעבר אבל לא ייחסתי חשיבות ,אחרי קריאת הקישור תקפה אותי דודה ,ומאז ראיתי 5 יחידות פזורות בעיר ושתיים באור יהודה אתמול ,יחד זה שבעה ובתוספת שלך מכביש 5 זה כבר שמונה .

הסיבה ברורה ,קטנוע נאחס וקשה לתחזוקה .
שלא תעיז להשתדרג לבורגמן .
כפי שציינתי ,אין לי ספק שיש עוד בחצרות מוסכים או בחצרות בתים שאינם גלויים.

jekyll1

New member
אחרי קטנוע איטלקי

הציפיות גבוהות. למה לשלם המון כסף כשאפשר לרכב על בוורלי ובכלל פיאגו במחיר שפוי. לא אני לא שותף של היבואן ואין לי אחוזים. סתם חושב שזה אחלה כלי

nirav

New member
אני מכרית בורגמן

יד רביעית ב 30 אלף שקל
שנת 2010
אם יש למישהו בורגמן שסתם נמאס לו ממנו ולא בא לו טוב בעין בחצר שלו או מתחת לבית שיביא לי
העברת בעלות עליי:)

נו די מה זה השרשור ההזוי הזה :)

היה לי בורגמן אחלה קטנוע..אמין מפנק ויחסית זול לאחזקה..יחסית למה שאתה מקבל כמובן:)

למעלה