2 קומיקסים שלי

petpatrol2

New member
...

מילא לתת תגובה כמו בנאדם בוגר ולהגיד למה זה לא משהו, אבל למה סתם סרקזם?

ailag

New member
...

אתה באמת צריך לשאול?

donkeycow

New member
הראשון עם הזקנות מוצלח

בעיקר מבחינת העלילה וביצוע הפאנל האחרון *השימוש באריאל לפחות אצלי יוצר רושם של חובבניות \ זילזול מצד היוצר וזה בא לידי ביטוי בצורה עוד יותר חזקה כשמדובר בפורמט מודפס (אני חושב שמה שראיתי היה שלך.. לפי הציורים) אה, מזל טוב

ailag

New member
מזלטוב!

(ותפוז משנים כל תמונה שתתאים לרוחב מסויים. זה לא נורא.. מה שכן נורא זה ניסויים שעשיתי פעם בתמונות ברוחב צר נורא וגובה סביר
) אהבתי, הקומיקס השני יותר מראה על שיפור בסגנון הציור. אתה עושה קווים דקים יותר (שזה טוב) ואתה משקיע יותר בדברים כמו רקע, תוך כדי שמירה על האלמנטים של סיפור קומיקס משעשע (הפאנל לפני האחרון בפאפארצי
), תמשיך ככה.. בסטריפ הראשון יש קצת יותר מדי "רעש" בעיניים, בעיקר בגלל הצבעים. אני רואה שהורדת opacity לשכבה של האנשים מאחורה, אבל זה לא מספיק בולט וקצת קשה למצוא את הידיים והרגליים (של הדמויות
) שם בפאנלים. רעיונות לשיפור: א. אינקינג. רק לגבי שני הפאנלים הראשונים, עם הקהל ברקע. נסה לעשות אינק ברוחב רגיל לדמויות שלך (אף, פה וכו'), אינק קצת יותר עבה לקווי המתאר שלהן (מה שמפריד אותן מהעולם סביבן) ואינק בינוני עד מאוד דק - תלוי בציור, כאן לדעתי צ"ל די דק - לסביבה, כלומר לקהל מסביב. ב. צבעי-- טוב, קשה לי לעזור לך בצבעים כי אני לא משהו בזה בעצמי, גם ברמת התאוריה. (עזרה? מישהו?) הצבע של הקהל לדעתי לא צריך להיות רק יותר בהיר אלא יותר לכיוון האפור, פחות מגוון. אולי עדיף שינוי בגוונים, אבל קשה לי להסביר איזה כי כאמור, לא ממש טובה בזה. אם תשים לב, אחרים הרבה פעמים עושים את הקהל בתור צללית אפורה ורק עם קווי מתאר, כדי לתאר המולה אבל שלא תתערב עם הדמויות. בסיפור שלך זה פחות מתאים כי צריך להראות שהם נדחפים ובבלגן, כמו שהראית. הזווית של רכבת ההרים בסוף טובה, וזה חלק מזה שאתה יודע להעמיד קומיקס בצורה מצוינת (לא סתם לונה פארק אלא רכבת הרים שבאה מאתנו והולכת הלאה). אבל גם, פחות הבחנתי בה על ההתחלה בגלל שהצבעים היו לי דומים מדי. כשהבחנתי זה היה מגניב :)

petpatrol2

New member
תודה =)

א. אני לא עושה אינקינג, אני מצייר את הכל ישר בפלאש. להתעסק עם העובי של הקווי מתאר זה מאוד בעייתי ולכן אני רק עושה את זה בקומיקסים מיוחדים במיוחד ולא בסדרות. ב. שקלתי לעשות אותם באפור אבל רציתי למשוך תשומת לב לאנשים, כדי שישימו לב אליהם ויחשבו שזו הפגנה. בקומיקס החדש שעשיתי לא מזמן שיש קהל שדורש פחות תשומת לב צבעתי את כולם באפור.

למעלה