2 קומיקסים שלי

petpatrol2

New member
2 קומיקסים שלי

ובכן, התקבלתי לעבודה במעריב לנוער ואני צריך לעשות קומיקסים אקטואליים, כבר ציירתי קומיקסי דוגמא, אבל היות ועד שהם יפורסמו הם כבר לא יהיו אקטואליים, החלטתי לשים אותם פה. קבלו:

comicsgirl

New member
ממש ממש צחקתי בקול רם.

מכל הבדיחות שעשו עליה בחודשים האחרונים, זו הטובה ביותר שראיתי
מברוק על הכניסה למעריב לנוער.

zhnvv

New member
מזל טוב

בקשר לסטריפ: הרעיון משעשע, אבל נראה כאילו ציירת אותו ב - 10 דק' ולא השקעת מחשבה בעיצוב הדמויות. :\

petpatrol2

New member
תגובה

האמת הדמות של הזקנה בשמלה הסגולה מעוצבת כבר המון זמן ומבוססת על אדם אמיתי(באופן רופף). ולקח הרבה יותר זמן לצייר אותו, אבל תודה על הדעה בכל אופן. גם אל תשכח שהוא מופיע יותר מדי גדול בהודעה שלי וצריך ללחוץ אותו כמו שהוא אמור להיות. מה לדעתך אני יכול לעשות כדי שזה יראה יותר משוקע?

AmirPerc

New member
זה די פשוט

תצייר אותה מליון פעם בפוזות שונות עד שתוכל לצייר אותה ממש מהר ושזה יראה בדיוק היא.

mulon1984

New member
יש דרך אפילו פשוטה יותר

ואף כתבתי פוסטים נרחבים על העניין הזה בבלוג שלי. הנה אחד לדוגמה: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=372444&blogcode=6577439 כשמשפט המפתח הוא "תבסס את הדמויות שלך על גופים תלת מימדיים ולא על ציור מגניב שיצא לך פעם במחברת". אגב, קומיקס על אנשים זקנים יכול למצות עצמו די מהר (סבא יחזקאל) וגם לא מאפשר לנוער שקורא את העיתון להזדהות יותר מידי עם הדמויות (אני תמיד הזדהתי עם יוספה מזבנג. בגלל שאני אוהב לבשל).

Hubert Hubert

New member
אני לא יודע אם סבא יחזקאל מיצה את עצמו

ובטח שאני לא יודע אם זה בגלל שהוא היה זקן.לי אישית נמאס ממנו לתקופה מסויימת, ואז חזר לי החשק אבל זה כבר לא היה אופציה. אני יודע שעדיין יש ביקוש רב להחזיר אותו ושהוא היה מאוד פופולרי.

mulon1984

New member
זאת לא הנקודה

הנקודה היא "כמה פוטנציאל יש לקומיקס שהדמות הראשית (והכמעט יחידה בו) היא סבא זקן?". אתה ממש יכול לראות את עצמך עושה קומיקס שכזה במשך שנתיים? שלוש? ארבע שנים?

Hubert Hubert

New member
כמה פוטנציאל יש לקומיקס

שהדמות הראשית שלו הוא מיליונר בתחפושת עטלף שמרביץ לרעים? וזה רץ כבר איזה 70 שנה!

mulon1984

New member
המון פוטנציאל

קודם כל, יש לך את הדמות הראשית שזאת דמות עגולה שעוברת שינויים והתפתחויות ורק על החיים שלה (שהם מאוד מעניינים) אתה יכול למלא אינספור חוברות. אח"כ יש את החברים שלו: רובין, אלפרד, עוד רובין, ועוד רובים אחד, וכל מיני בופרמנים וליגת הצדק שמגיעים לפעמים. זה עוד אינספור חוברות. ובסוף יש את הרעים, שכל אחד מהם הוא עולם בפני עצמו ואפשר לעשות עליו קשתות שלמות. בטמן זה לא קומיקס על מיליונר בתחפושת שמרביץ לרעים, זה על עולם שלם מלא בדמויות שונות ומשונות שאפשר על כל אחת לספר סיפורים שלמים. ככה שגם אם דמות אחת ממצה את עצמה, היא תקבל נופח חדש באינטראקצייה עם דמות אחרת וכ'ו וכ'ו וכ'ו...

mulon1984

New member
המון

במיוחד כשמדובר בחתול שמן, סרקסטי ועצלן (וחמוד) כלבלב טיפש היפראקטיבי ומפתיע (וחמוד) ובעלים, ג'ון, שיותר טיפש משניהם ביחד. ויש גם את החתול האפור ההוא שגארפילד שונא. והמוכרת הזקנה המוזרה בדיינר שג'ון וגארפילד אוכלים בה. והדוור שגארפילד מתעלל בו. והחתולה היפה שמופיעה מידי פעם. די הרבה פוטנציאל יש בעולם היפה ונחמד הזה. וחוץ מזה, להרבה אנשים יש חיות מחמד והם יכולים להזדהות עם הסטריפים במובן של "היי! גם לי זה קרה! מעניין אם זה מה שהחתול שלי חושב...". כמה אנשים כבר יכולים להגיד "היי! גם אני אישה זקנה!"?

mulon1984

New member
לא קראת מה שכתבתי?

אנשים אומרים "היי, גם החתול שלי עושה דברים כאלה!" וכבר יצא לי להזדהות עם סיטואציות בקומיקס הזה. וחוץ מזה, גארפילד הוא הרבה יותר אנושי מסתם חתול כתום.

Hubert Hubert

New member
נכון

ניסיתי להבהיר שההשוואה שלך לא נכונה, אבל כנראה שפספסת את זה (מפתיע!). הכוונה שלי היא - אם הם יכולים להזדהות עם הקומיקס כי יש להם חתול כתום, אז הם גם יכולים להזדהות עם הקומיקס שלי כי סביר להניח שלכל אחד יש קשיש או שניים במשפחה, קאפיש? (אגב, יחזקאל, חוץ מזה שהוא זקן סנילי ומטורף, הוא גם גזען וטיפש שמנסה להשתלב בחברה ללא הצלחה כי הוא מפרש דברים בצורה עקומה, ואל תשכח גם את הפלאשבקים הנועזים לתקופות שונות בהיסטוריה! בקיצור, להגיד שסבא יחזקאל זה סתם קומיקס על זקן ולכן אף אחד לא יכול להזדהות איתו זה בדיוק כמו להגיד שגאריפלד זה קומיקס על חתול ולכן אף אחד לא יכול להזדהות איתו)(וגם - גארפילד גרוע).

mulon1984

New member
וואלה

גארפילד כל כך מחורבן שהוא קיים כבר איזה טריליון שנה ומאוד מצליח. ולי אין היכרות עם אף קשיש כמו יחזקאל, למרות שעבדתי גם עם פנסיונרים וגם עם אנשים עם פיגור שיכלי (ועשיתי את זה במשך שנה וחצי).

Hubert Hubert

New member
ומיליונרים שמתחפשים

לעטלפים ונלחמים בפשע אתה מכיר? הקריטריונים שלך להחלטה לאיזה קונספט יש פוטנציאל ולאיזה לא לא עקביים. כל קונספט יכול להיות פוטנציאל לקומיקס מוצלח, מה שחשוב זה הביצוע, אז אני לא מבין בכלל על מה אתה מתווכח. פתאום רק קומיקסים שאפשר להזדהות איתם הם בעלי פוטנציאל להצלחה? או רק קומיקסים מרובי דמויות? ומה עם פרי בייבל פלושיפ? שם בכלל אין דמויות! והרובוטריקים שזה מותג שרץ כבר 20 ומשהו שנים, זה רובוטים ענקיים שהופכים למכוניות! אי אפשר להזדהות עם זה וזה גם דמויות בכלל לא עגולות! אבל רגע, הם קיימים כבר טריליון שנה ומאוד מצליחים. יש לי קצר במעגלים! שגיאה! שגיאה! שגיאה! קיצר, מולי, תתפקס על עצמך. אתה רוצה להגיד שהקומיקס שלי מחורבן, אז תגיד, אל תנסה להתפלפל על למה הקונספט גרוע, בחייך.

למעלה