2 פיגועי דריסה ביום

2 פיגועי דריסה ביום

אנשים נפצעו.. הרוגים.. ושוב הפחד הזה שלא מניח לי.. הכאב הזה מהרוע הבלתי נתפס שלהם.
ומתי זה יגמר??

ינוקא1

New member
עדיין תאונות דרכים זה יותר גרוע

ואפילו עישון זה הרבה יותר גרוע

לכן כדאי לחזור לפרופורציות.
זה שמנפחים את המוח בחדשות יום שלם עם אירוע כזה או אירוע אחר , לא באמת הופך אותו ליותר גרוע.
ולא רק זה , אלא שזו המטרה של מי שעושים את האירועים הללו - שינפחו לאנשים בחדשות את המוח ואנשים יפחדו.
ככל שנחזיר את האירועים הללו לגודלם הטבעי - תהיה למפגעים פחות מוטיבציה לעשות זאת.

התגובה שלך מחרידה ונותנת לגיטימציה!!

נכון שיש יותר תאונות דרכים . וגם יש יותר מתאבדים שהורגים את עצמם.
אבל שיש תאונה- זה תאונה. אף אחד לא קם בבוקר ומנסה לעשות תאונה ולהרוג.
במקרה הזה קם מישהו בבוקר (וככה אישתו אומרת שהוא קם בבוקר והחליט) והחליט לדרוס אנשים.
אז לדבר איתי על "הופך אותו ליותר גרוע" זה אירוע גרוע!! והגיע הזמן שנפסיק לזלזל באירועים האלו.
מתעלמים מזריקת אבנים אז הם עוברים לדריסה.. הגיע הזמן לפעול ולעצור את המפגעים חסרי המצפון המרושעים האלו.
וההקטנה שלך של חשיבות האירוע הזה.. מחרידה בעיני.

ינוקא1

New member
אני פשוט לוקח דברים בפרופורציה.

אינני רואה את זה כיותר גרוע מהתאבדות שהזכרת בדבריך , מעישון , או מתאונות דרכים.
ומה עם זה שעבריינים מפוצצים מכוניות ברחוב (קרה באשדוד לפני יומיים) כבר שכחנו ?

המטרה של מי שעושים את המעשים כמו פיגועי הדריסה , זה לגרום לך לחשוב שזה "יותר גרוע" - שתפחדי לצאת לרחוב.

לכן אני לא משתף פעולה עם ההיסטריה הכללית , אני מקווה שהמשטרה הצבא והממשלה יעשו את תפקידם כמו שצריך , ויתנו בראש לכל מי שצריך.

שוב אתה מפספס את העיקרון

זה לא מה שהורג הרבה. זה הרוע של מישהו לקום בבוקר ופשוט להחליט לרצוח. זה העניין שזה עיקרון חוזר אצלהם. האכזריות הבלתי נתפסת הזאת. וזה שאתה מזלזל בזה פשוט מחריד בעיני. זה שאני רוצה לעשן ולהרוג את עצמי זה משהו אחד. זה שאיזה ערבי מניאק מחליט בבוקר שהוא הולך לעשות פיגוע (וככה זה קרה) זה העניין הבלתי נתפס. אז נכון תאונות דרכים יש יותר. אבל כמו שכבר הסברתי לך.. בתאונת דרכים לא קמת והחלטת להרוג מישהו בגלל שככה התחשק לך.
אני יכולה גם לדבר על דעא"ש. אותה האכזריות.
ובאמת שאם אתה הולך למחזר את התגובות שלך שזה לא סיפור הפיגועים האלו. אתה מוזמן לא להגיב לי. בתור מישהי שאיבדה את התמימות שלה בגיל 16 כי איזה ערבי החליט לפוצץ את עצמו בקניון ורצח מישהי מהכיתה שלי אני לא מוכנה לסבול את הקלות דעת הזאת

ינוקא1

New member
הלווואי על כל מדינה בעולם שרים וראש ממשלה כמו כאן.

אנשים טובים ואחראיים.

אני אומר תודה כל יום גם על זה.

תמים
אבל מסכימה שגם במקומות אחרים לא יותר טוב.

או כמו שאני אוהבת להגיד ותסלחו לי על השפה הכל אותו חרא

ינוקא1

New member
אתה חושב שאתה יכול לנהל טוב יותר את המדינה הזו ?

אנ י חושב שאני לא , ואני מודה לאלהים כל יום על כך שאני לא צריך לשאת באחריות כל כך גדולה.

אני חושב שנתניהו , ליברמן , לפיד ובנט כולם אנשים נהדרים ומוכשרים , ואני שמח שהם אלו שיושבים בממשלה.

backbencher

New member
"נתניהו , ליברמן , לפיד ובנט כולם אנשים נהדרים ומוכשרים" ?

אה, מוחך כבר נשטף.
לשיטתך, כל מי שממליץ "הם מבינים רק כח", או "צריך להיכנס בהם חזק", או "תנו לצה''ל לנצח" - יפתור את בעיותינו, מה?!

אינני מתימר להיות מסוגל לנהל מדינה זו.
זה אינו אומר שהם, המתימרים, מצליחים בכך...

ינוקא1

New member
"הרוצה בשלום יכון למלחמה".

אמר את זה וגטיוס - עוד בתקופת הרומאים.

במציאות כמו המזרח התיכון , ואנחנו רואים יפה מאוד מה קורה מסביבנו , מי שרוצה שלום צריך שיהיה לו כח והרתעה שיפחדו להתעסק איתו.

מי שמציג חולשה ורפיסות , מזמין לעצמו מלחמות וצרות כל הזמן.
זה מה שהשמאל הישראלי לא מבין , ולכן כל ההנחות של השמאל הוכחו כשגויות.

אוסלו לא הביא לשלום אלא לפיגועים , ופינוי עזה לא הוביל לשלום אלא למדינת חמאס.

מה שכן מביא לשלום במזרח התיכון זה קודם כל כח כמו בג'ונגל - שיפחדו להתעסק איתך. שידעו שאתה מאיים ומקיים וכל חיות הג'ונגל ידעו שאיתך לא כדאי להתעסק.
אחרי שיש את זה , יש סיכוי לשלום אמת.
אך כל עוד אתה מראה חולשה ורפיסות , אתה מעודד התקפות וטרור.

backbencher

New member
מי שאתה משאיר אותו בחוסר כל, מי שאין לו מה להפסיד - לעולם

לא ישב לך בשקט, ולמספר הולך וגדל של אנשים נמאס הרעש

סיסמאות כמו "כוחנו באיחודנו" אינן מדברות אלי עוד, שכן מה שאני שומע הוא "קדימה, היה הגיוני, אמץ את עמדתי".
לעולם לא אאמץ את עמדתך...

ינוקא1

New member
הערבים במזרח ירושלים בחוסר כל ?

אתה צוחק עלי ?
אלו שביצעו את הפיגוע במגדלי התאומים היו בחוסר כל ?
הערבים מהארץ שהלכו להתנדב לדעאש היו בחוסר כל ?
בן לאדן (שהיה מליונר סעודי) עשה טרור כי חי בחוסר כל ?

אתה שוב מעיד על קונספציה של השמאל שהתרסקה לחלוטין - שהמחשבה כאילו אם ניתן לערבים תנאי חיים טובים יפתר הסכסוך (מה שנקרא אצל שימון "מזרח תיכון חדש").
אז הזרימו כסף מאירופה וארה"ב כדי "לשפר את מצבם" של הערבים , בנו להם איזורי תעשיה וכו' וכו'.
והתוצאה היתה שכל הכסף הועבר לפיגועים , ואיזורי התעשיה שוממים למדי.

תן לי להסביר לך , שקודם כל אינני צריך שתאמץ את עמדתי - זכותך להישאר שבוי באשליות.
דבר שני - שהמלחמה כאן היא מלחמת דת וממש לא קשורה לתנאי חיים.

מי שמבצעים את הפיגועים , מי שמתגייסים לדעאש וחמאס ולאירגונים הקיצונים , פעמים רבות באים מהשכבות הכי משכילות והמבוססות כלכלית.
בניגוד לכמה ישראלים שאינם מכירים שום דבר חוץ מאשר חומר וחומרניות , אצל הערבים הדת חשובה מאוד , והשלטת האיסלאם חשובה מאוד.
ממילא דווקא כשאתה נותן להם כסף ותנאים , הרבה פעמים הם ישתמשו בתנאים הללו בשביל ג'יהאד.

האשליות הללו על "חוסר כל" הן בסך הכל עוד פנטזיה נחמדה וחסרת ביסוס , שגם היא קרסה לחלוטין בשנים האחרונות.

כן.. באמת צריך להגיד תודה

אנחנו בוחרים בהכי פחות גרוע כראש הממשלה שלנו .שעשה לנו סיכסוך עמוק עם ארה"ב.. גרם לשינאה תהומית בעולם.. הרס לנו את הכלכלה והביטחון כבר לא להיט (מה שאדון ביבי שלנו כל הזמן טען "קודם חיים אחרי זה איכות חיים"- "חיים וביטחון"). הוא מקדם את האינטרסים הימניים שלו.. ושלא נדבר על השרים שלנו וחברי הכנסת.. אז בכלל הרשימה ארוכה כמעט כמו רשימת השרים וחברי הכנסת שיושבים בכלא.. כן אני כל יום מודה על הממשלה שלנו ועל השרים שלנו..

ינוקא1

New member
מה עדיף ?

את מעדיפה מדינה פלסטינית ביו"ש שירו ממנה טילים על כפר סבא , פתח תקווה ונתניה , או שאת מעדיפה "סכסוך עם ארה"ב" ?

אני מעדיף סכסוך עם ארה"ב , וכל הכבוד לנתניהו שעמד בלחצים ולא עשה את ההתאבדות הזו שהאמריקאים רצו ממנו.

אף מדינה בעולם , כולל לא ארה"ב , לא היתה מסכימה לייצר מדינת טרור צמודה אליה , במיוחד אם הגודל שלה היה קטן כל כך.
אובאמה ושריו הזויים ומנותקים , וכבר הציבור בארה"ב אתמול בעט אותם מהקונגרס בצורה הכי ברורה.

חוץ מזה שאחרי שרואים את היחס הבוגדני של אובאמה למובארק , ואת הרפיסות שלו מול דעאש ומול פוטין , ברור שאי אפשר לסמוך עליו , ולכן אנחנו צריכים לסמוך רק על עצמינו ולא לקבל הכתבות מהאמריקאים.

הכלכלה כאן הרבה יותר מוצלחת מהכלכלה ברוב מדינות העולם , במיוחד עם התנאים הקשים כאן של מלחמה ואיומים תמידיים.

והאינטרסים הימניים בינתיים הוכיחו את עצמם כנכונים.
יצאנו מעזה - קיבלנו מדינת טרור (שאגב , נתניהו וממשלתו תפקדו מצויין במבצע "צוק איתן") , אם היינו שומעים לשמאל ויוצאים גם מיו"ש - מה היה קורה ?
מדינת טרור במרכז הארץ !
ואם היינו שומעים לשמאל ויוצאים מרמת הגולן , מה היה קורה ? דעאש ואל קאעידה על הגבול !

כל הטענות של השמאל התבררו כטעות אחת גדולה , וכבר אנשי שמאל רבים מבינים את זה.

למעלה