2 פוסטרים של Birth!

shiray

New member
2 פוסטרים של Birth!

אני לומדת לי למבחן ענק בספרות (שהלך נורא ד"א), ובנתיים בלי לשים לב יוצאים להם 2 פוסטרים של הסרט החדש שאנחנו מחכים לו! אז הנה שני הפוסטרים, ותגידו לי גם איזה מהם אתם יותר אוהבים בגלל שאני מתלבטת לגבי התמונה בעמוד הראשי למחר.

ערן1987

New member
פוסטרים ממש יפים

התמונה ה-1 מופיעה בטריילר לסרט,לא? ואני מעדיף את ה-1,הרבה יותר יפה

shiray

New member
נדמה לי שהיא הייתה, אבל אני לא

בטוחה... וגם אני יותר אוהבת את הראשונה, שמעבירה הרבה יותר מסתורין.. אבל ראיתי שהרבה אוהבים את השניה, בגלל זה רציתי לבדוק אם אני לבד בעניין הזה.

Kidmaniac Liron

New member
הראשונה הרבה יותר יפה

ותודה לאל שהחליפו את התמונה. אם אתם זוכרים, בשער של האתר הייתה תמונה אחרת בהתחלה... היא נראתה שם כמו קפטן ספוק... השנייה היא תמונת "היפוך" (ככה נראה לי בכל אופן) ואני שונאת שעושים את זה. זה נראה ממש מוזר.

shiray

New member
זהו- התמונה הזאת נראית מעובדת

לא ידעתי בהתחלה למה, עכשיו אני מבינה...

Kidmaniac Liron

New member
לפעמים התמונות פשוט נראות מוזר

ואת לא יכולה להצביע על הסיבה. אצל ניקול במיוחד זה לא תמיד ברור - וכאן למשל, אני אפילו לא בטוחה שזה מה שעשו. אצל מאריה למשל, זה ממש קל לזהות את זה. זה כ"כ מצחיק, כי היא נראית פשוט מעוותת שעושים לה את זה. נקודת החן עוברת לצד השני, והאף נראה עקום. כמובן שזה נוצר עקב האי סימטריות בפנים, ועדין מגאזינים בוחרים להשתמש בשיטה הזאת בתמונות מסוימות. לא יודעת למה. זה פשוט מעצבן. בכל אופן, מצאתי את תמונת קפטן ספוק והיא באמת אותה תמונה כמו הפוסטר הראשון, רק שחתכו את החלק העליון שלה. שינוי קטן אבל גורם לתמונה להראות הרבה יותר טוב לדעתי.

shiray

New member
זה באמת יוצא הרבה פעמים ממש

מטומטם מרוב שזה ברור! בעיקר באמת אלה שיש להן נקודות חן בפנים. איך אפשר לעשות את זה בלי לקלוט שזה לא עובד?! וזה מזה מצחיק הקטע של קפטן ספוק- הפרצוף שלה הוא ממש במצב שמראה על טירוף בהגדרה- סנטר כלפי מטה ועיניים מעלה... מישהי מהמגמה עשתה ככה בשיעור בימוי שחקנים ובתמורה קיבלה מונולוג מ"נערה בהפרעה" חחח

למעלה