2 עוגות " תחת אש"....

net the jet

New member
2 עוגות " תחת אש"....../images/Emo6.gif

עם הלשון בחוץ ( הידיים רועדות לי מהקצב שהרבצתי מהבוקר... ) שתי עוגות ליום שישי ( אני נוסעת מחר...כך שהן היו צריכות להיות מוכנות היום...בעלי עוד לא יודע לקשט עוגות... ) הגיטרה נחמדה בעיני...עם הספר הסתבכתי קשות ( בגלל העוגה מתחת שלא היתה הכי מוצלחת בעולם והיתה הרבה עבודת 'הדבקה' ובניה... אבל...זה מה יש ! מהלחץ, לא ישנתי ובאמת שאני על סף פרקינסון עכשיו ( הייתי צריכה גם לבשל ל 5 ימים למשפחה, להשלים קניות סידורים וכ"ו ! ) זהו, סיימתי את חובותי !

lala g

New member
נטע העוגות יצאו מדהימות

שווה את המאמץ ואני רואה שהצביעה יצאה מדהים והעוגות ממש מיוחדות תעשי חיים בלונדון, ושמחה שיש לך ירידת לחץ מחץ

net the jet

New member
את רואה שבסוף צבעתי עם מכחול רק

את הגיטרה...הלך דוקא בסדר, עם העוגה השלמה עוד קצת חששי...מחכה לי לפעם הבאה שאני לא אהיה כ"כ לחוצה ! אה..ותודה !

net the jet

New member
תודה ../images/Emo24.gif כנסי...

בסוף אנחנו טסות מחר בבוקר ( הרווחנו עוד חצי יום ) וכל זאת בגלל הסוכנת המרגיזה..היה לחץ, לא היינו על הטיסה, לא היה מקום...אריק התערב, צעק, דיבר עם המנהלת "אה, את אשתו של" ומיד הכל הסתדר ! אז למרות ש-עולה עוד כסף ( כנס על הזמנת הכרטיס ברגע האחרון... ) ואחותי היתה צריכה לחפש לעצמה מחליםה לבוקר, ואני דחסתי יומיים סידורים\בישולים לבוקר אחד...הרווחנו ! אז זהו...אספר לך חוויות ! ביי

tanir

New member
נטע - פשוט מדהים - כל פעם שאני רוא

רואה את שמך - ותוספת קובץ - אני רצה לפתוח כי העוגות שלך נהדרות. תודה שאת משתפת אותנו - ממש כיף תניר

../images/Emo176.gif נראה שהיה שווה את המאמץ

התוצאות מקסימות, במיוחד הספר! שתהייה לך נסיעה טובה, אשת חיל...

gtali

New member
עוגות מאוד יפות

לא מוגזמות ומאוד אלגנטיות. כל הכבוד לך על קצב העבודה! הצבעים של העוגות מאוד יפים וחזקים. מותר לשאול על הטכניקה??

net the jet

New member
תודה. את הגיטרה צבעתי עם מיכחול

ערבבתי ירוק ושחור, אבל לא לעירבוב מלא כי ככה נראית הגיטרה האמיתית שהייתי צריכה לצבוע ( עם פסים כאלו... ) את הבסיס עם אפקט השיש- צבעתי גוש בצק סוכר אחד באדום, שני בכתום, לשתי כל אחד לחוד טוב טוב. ואח"כ לשתי ממש מעט יחד.

net the jet

New member
כן ! הדפסתי "דוגמא" של הגיטרה

על דף, גזרתי, הנחתי על ה RFM וחתכתי. יבשתי ואז צבעתי...קלי קלות ! ( פעם שעברה פיסלתי את הגיטרה והיה הרבה יותר מסובף, והתוצאה כן הרבה יותר טובה לדעתי. ) ( מה גם שהגיטרה היא הרי די שטוחה... )

למעלה