2 סרטים לזיהוי

subotaj

New member
2 סרטים לזיהוי

1. (הקל) מדובר בסרט יחסית חדש על בחורה צלמת בת לשחקנית תאטרון מפורסמת שמתברר שחבר שלה גיי. היא תופסת אותו מתנשק עם המאהב שלו על גג הבנין. כל הסצנה מתרחשת בניו-יורק. 2. (הקשה) אני אפילו לא יודע אם זה סרט או פרק של סדרה.. לפני עשור או כנראה יותר ראיתי סצנה שנחרטה לי ואני לא מצליח להזכר מאיפה היא.. זה הולך ככה: יש מעין מעבדה או על כוכב אחר או באיזה מקום קר על כדור הארץ ובתוכה אנו רואים מישהו מכניס למישהו אחר לתוך האוזן איזושהי תולעת חייזרית. אני זוכר שמחוץ למבנה הזה היה שלג. וזהוא בערך חשבתי אולי זה הפרקים הראשונים של X-FILES או של סטארגייט אבל אני ממש לא בטוח.. תודה מראש.

הסרט הראשון

אוף, ממש מוכר לי, אני זוכרת אפילו את העטיפה ושהשחקנית הייתה דומה ליעל בר זוהר, אבל אני לא זוכרת את השם.

די, אתה מקווה שלא תמות מהודעה לא

נחוצה. באמת. קשה לי לחשוב שאתה מרגיש שההודעה שלי הייתה ממש לא נחוצה. אתה תסתדר עם זה? הכל יהיה בסדר? לא תרגיש ממש רע? תצליח לעבור את היום?

wasted19

New member
גם אני מקווה

כבר פיתחתי תסמינים שמיוחסים למחלת האוף-די-כבר-עם-כל-הספאמרים-סלאש-טרולים-ת.

אה, אז יופי, תתגבר.

(למרות שהההודעה ההיא לא עונה על ההגדרות האלה. אבל אני בטוחה שתצליח, כי הרי כל הודעותיך שלך תמיד היו נחוצות.)

wasted19

New member
אתגבר כארי מציון

(רק שכשאני שמתי הודעה לא קשורה לא התלהמתי כמון פקאצה ולא ניסיתי לבלבל במח למי שהעיר לי על כך)

subotaj

New member
כן העטיפה היתה מחולקת לריבועים

עם תמונות מהסרט. אני חושב שהוא נקרא "חלונות גהוהים" או "חלומות גבוהים" או משהו כזה..

subotaj

New member
עוד תוספת פרטים לסרט הראשון

שנת יציאה של הסרט אמורה להיות בין2003 ל-2005 הגיי היה מאורס לצלמת, והמאהב שלו עבד אצל אימא של הצלמת בטאתרון. כמו כן היה צלם מפורסם שצילם בצעירותו את הארוס שלה ערום, הצלם המפורסם היה גם גיי וזה היה ידוע שהוא שוכב עם המדגמנים שלו. אותו הצלם המפורסם רצה לפתוח גלריה. וזדהותו של הארוס היתה מתגלה ובגלל זה התחיל הבלאגן.

tristan79

New member
ומה אם דווקא השני קל לי?

נראה לי, כמו שכתבת, שאתה חושב על אחד הפרקים הראשונים של ה X FILES. עונה הראשונה - פרק בשם ICE

subotaj

New member
OMG

בחיים לא חשבתי שמישהו יצליח לזהות את זה.. WOW עשית לי את היום.. אני במשך תקופה ארוכה שובר את הראש!

tristan79

New member
למה לשבור את הראש?

כל מה שהיית צריך לעשות זה לשאול... ובקשר לסמיילי המחבק - בוא נשאר רק ידידים...

tristan79

New member
תודה

אבל אני לא יכול לקחת את כל הקרדיט לעצמי - הרוב זה הרי נפאל ואגמיה הקפואים. אני אחראי רק לצורה האפלולית באמצע...

Vardooda

New member
הסרט הראשון: גבהים

ובאנגלית: Heights
סרט מצויין מ-2004 הנה הקישור: http://www.imdb.com/title/tt0382073/

למעלה