2 סרטונים קצרים

hoolon

New member
למה לתת לו לדעת שהוא ציפור

למה אתה אומר שהוא צריך לדעת שהוא ציפור ולא בן אדם, מה זה בדיוק נותן לו? הרי לעוף הוא לא יוכל

לוי אסף

New member
טוב יש לי רעיון די מטופש אבל....

בכל זאת ננסה... לך לאולם ספורט במושב למשל וקשור להם חוט קטן ( לדוגמא חוט של עפיפון ) לרגל שאתה מחליט לאיזה רוחק הם יכולים להגיע,( נגיד תתין מרחק של 2 מטר מכל קיר) ואז תשלוט על זה... לדעתי זאת חובה לתת לתוכי לעוף פעם אחת כמו שצריך! גם בשביל שילמד את התכניקה

hoolon

New member
שהתוכי יתקע הוא יתהפך וזה מסוכן

אולי יפול על הראש. הרי הוא לא ממש יעיף עפיפון.. התוכי יעוף במהירות ועצירה פתאומית די מוסכנת

אסף !!!

אני מתפלא עליך !!!! לקשור בחוט זה הדבר הגרוע ביותר.. שהתוכי מגיע לסוף החוט הוא נופל כמו אבן !!!!

לוי אסף

New member
לא הבנתם אותי אבל בכל מקרה התוכי

יכו לשבור/לקטוע רגל אז זה רעיון גרוע.... אבל קדימה כל חברי הפורום תעלו רעיונות איך אפשר לעזור לכרובי ונענע...

היי יש לי תוכית חדשה!!!

היום קנינו תוכית חדשה, והיא כולה אפורה והיא יפהפייה, קוראים לה פר. כי היא אפורה. היא וקוקו עדיין לי ממש קרובים. כשאני מקריבה אותם הם בורחים אחד מהשני, ופוחדים, ומנסים לתקוף. אני מקווה שהם יתקרבו מתישהו, ויהיו להם גוזלים... הם כאלו מתוקים, אני אשתדל להביא תמונות בהקדם האפשרי.

רואי

New member
מי שבעד לקצץ שירים יד ימין../images/Emo13.gif

לפי שדעתי יש לקצץ מעכשיו וזהו ותאמינו לי שהתוכי יוכל לעוף גם אחרי 5 שנים שבהם הוא לא עף אפילו מטר. אז לטובת התוכיולטובת כולם צריך לקצץ את הכנפיים כבר עכשיו, לפני שעוד תמצאו אותו על איזה עץ דקל בגובה 30 מטר..

לקצץ ../images/Emo35.gif ממ.. לא בטוח

היום בחנות קוקו ברח מהכלוב שלו והתחיל לעוף בכל החנות, למזלי הוא לא עף החוצה אלא גבוה למעלה ובטעות נכנס לתוך איזה כלוב שם, והמוכר הוריד את הכלוב והביא אותו. אחרי זה הוא אמר שכדאי לקצץ לו את הכנפיים, כי התעופה שלו נורא חזקה. בכל אופן, זה לא עזר, הוא עדיין עף טוב וגבוה. לעומת זאת, הכנפיים של פר (התוכית השנייה) קצוצות, וזה כל כך נורא, היא כל הזמן בורחת ונופלת על הרצפה, וזה נראה לא נעים בכלל...

לוי אסף

New member
אני חושב ככה....

תשאיר להם את הכנפיים לכמה ימים ואחרי שראית שהם עפים פעם פעמיים אז תקצץ להם....

ישראל2004

New member
../images/Emo46.gifלקצץ כנפיים???!!!!!!??????

מה זה העצות הסדיסטיות הללו?היה נעים לכם אם היו מקצצים לכם את האצבעות?חוצפנים!בטבע לתוכים לא מקצצים כנפיים ולכן אין לכם שום זכות לעשות זאת בשבי. ומלבד זאת אני מסכים לחלוטין עם HOOLON שהעצה לקשור עם חוט את התוכי הינה מסוכנת ואכזרית וייתכן שבסוף מה שישאר קשור לחוט זה יהיה הרגל של התוכי.....

מר ישראל2004 היקר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לתוכים מוכתמים אסור ואני חוזר אסור שיהיה נוצות תעופה.. קודם כל בגלל שהם יכולים לברוח ואין סיכוי שהם יחזרו ודבר שני הם יכולים להכנס בקיר.. במקרה הפחות נורא הם שוברים רגל או כנף במקרה הגרוע הם שוברים את המפרקת !!!!! אז מספיק להיות יפה נפש

hoolon

New member
זאת הבעיה של הימים האלו

כל אחד שאומר משהו שלא מוצא חן בעיני אחרים הופך להיות "יפה נפש". המילה הזאת יפה נפש הפכה להיות העלבה. מי שאומר מה שלא מוצא חן בעיני האחר - יפה נפש. הכי קל לפתור את זה ככה, הא? "אל תהיה יפה נפש! אני אעשה להם מה שאני רוצה, כי אני הרי אלוהים ואתה הרי יפה נפש" במקרה של האכלת יד צריך לקצץ לצערי, מכיוון שרוב הסיכויים שהתוכי יברח באחד מהימים, ואז הוא לא ישרוד בטבע וימות.

רק בגלל חוסר המקצועיות שלך התוכים

יברחו וימתו... אנשים שקוראים וחושבים שלא כדי לקצץ ובגלל זה הציפורים שלהם יברחו !!

למעלה