2 סרטונים קצרים

hoolon

New member
אם תטרח לקרוא תראה שהסכמתי על זה

אתה אפילו לא קורא את ההודעות

bilbolim

New member
.................

הכוונה הייתה לגזור את נוצות התעופה ולא את הכנף עצמה

ישראל2004

New member
תגובה לשני הקודמים../images/Emo46.gif

זה בכלל לא נכון!נניח שיש לכם תוכי מוחתם אם תשחררו אותו בחדר קבוע שהוא יכיר ותשימו תריסים(כך שהחלונות לא יהיו שקופים והתוכי יתייחס אליהם בתור קיר לכל דבר ) אז הוא לא יתנגש בשום דבר והנה להתעופף בחדר.עכשיו,זה שאתם רוצים להתנהג אל התוכי כאילו הוא איזה חתול קטן שתוכלו ללטף בלי הרף ולכן אתם רוצים להגביל את כושר התעופה שלו אז אתם אכזריים וסדיסטיים במלוא מובן המילא.ציפורים נועדו לעוף ולשלול מהם את זה ,זה בערך כמו לשלול מאדם את כושר ההליכה.אתם הופכים את הציפורים לנכים ע"י גזירת נוצות הכנפיים.אין לכם שום זכות לעשות את זה.וכפי שציינתי,לפי דעתי אין לכם זכות להחתים תוכים בעודם גוזלים כפי שגברת גולה עושה כי זה ממש ללכת נגד הטבע....זה גורם להם הרבה צער...

מספיק לדבר שטיות !!!!

תוכי בגודל בנוני ומעלה לא יכול לעוף בחדר כמו שצריך שלא לדבר שיש מכשולים (מנורות, ארונות, תמונות) והדבר החי חשוב אין להם מקומות לנחות ענפים וכו...... ועוד דבר אני מציא לכם שתקראו כצאת ספרים ומאמרים על תוכים ואז להגיב בזה אני ממצא את השרשור הנ"ל

גברת גולה? חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מאחלת לך שתקבל רבע מהטיפול שאני נותנת לגוזלים שלי. בעצם, במקרה שלך- שמינית . אולי אפילו עם ניקוי במקור [אמרתי אולי, אל תתלהב]. גברת גולה, עאלק. הצחקתני! אל תתעסק איתי, שרול.

bilbolim

New member
ישראל...

אני אצרף את הקישור של ההודעה שגולה פיץ מתכוונת אליו... ואם תשים לב הקוקטילים שלה מטפלים בגוזלים היא פשוט טיפלה בגוזל החולה. ואתה בעצמך רשמת איפשהוא שיש לך ניסיון עם הרבה סוגים של תוכים של תוכים... אז זה שאתה גידלת תוכים זה לא נגד הטבע? זה שהם בכלובים זה לא נגד הטבע? בכלל כל חיה שאתה מגדל זה נגד הטבע שלה. ושאדם מחתים גוזלים זה לא בהכרח גורם להם להרבה צער כפי שאתה רשמת, יש הרבה תוכים שהחתימו ותאמין לי שהם מאושרים למרות שזה נגד בטבע.

ישראל2004

New member
מאיפה לך שתוכים מוחתמים

מאושרים.....ניהלת איתם דו-שיח שאתה כ"כ בטוח בזה?!??זה שתוכי יושב לך על הכתף זה לא אומר שהוא מאושר.בטבע הוא יהיה הרבה יותר מאושר ויהיו לו נוצות בכנפיים.....ואם אי פעם ראית להקה של דררות בטבע היית יודע על מה אני מדבר....

bilbolim

New member
באותו מטבע!!

ומאיפה לך שתוכי מוחתם שיושב על הכתף הוא לא מאושר? ואני בת.

hoolon

New member
תשמעי ברור שתוכי יותר מאושר בטבע

אני בספק אם מישהו כאן יטען אחרת. תוכי מוחתם יהיה מרוצה על הכתף כמו שאמרת, אבל את מבטיחה לתוכי בית חם במשך כל שנותיו?(במקרה של גאקו מדובר ב-50 שנה) או רק לשנתיים ואז להעביר הלאה? זה תלוי גם בזה. הרבה תוכים שהיו על הכתף, עוברים בית ועוד בית ואז חלק מהם כבר "לא עומדים על הכתף", ואותו חלק כבר לא מאושרים. לפני שכל חברי הפורום שכבר טעונים באדרנלין גבוה יתחילו לקפוץ, שירשמו גם מה לא נכון במה שכתבתי.

רן בראל

New member
סופסוף משהו נכון!../images/Emo9.gif

מי שלא יכול להבטיח להחזיק את התוכי כל חייו, שלא יקנה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

godofcontrol

New member
סתם לידה כללי

התוכים שלי יושבים לי על הקתף מרצונם החופשי הם באים אלי ומתפשים לדעתי זה מראה שהם אוהבים להיות בחברתי. וגם עם התוכי לא היא אוהב את זה יש להם מקור חזק שהם משתמשים בו שיש משהוא שהם לא אוהיבים.

למעלה