2 סרטונים קצרים

איזה

מתוכים

נורא חמודים!

חח... ממש חמודים, זה הסוג שמדבר, ארה, לא? בכל אופן, רק לראות את שניהם עושה לי כבר חשק לקנות מחר חברה לקוקו, אני אקרא לי קיקי, קוקו וקיקי, נכון מתאים?

חברים !! אני חייב לשתף אותכם במשהוא

מדהים !!!
לפני 5 דקות סמתי את הגוזלים על הסטנד ופתאום כרובי קפץ ממנו ומייד אחריו נענע הם עשו 2-3 סיבובים בחדר ונחתו.... ממש מפחיד מצד אחד וממש מדהים מצד שני !!! מחר נראה לי שני מקצץ להם את נוצות התעופה

לוי אסף

New member
אוהד תתן להם פעם אחת לעוף כמו

שצריך ואז..... תקצץ את הכנפים שלהם.

אסף ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האמת שחשבתי כבר לפני כמה ימים לקחת אותם לאולם ספורט במושב ... אבל מפחיד אותי המחשבה שהוא יכנס בקיר הגובה 10 מטר

רן בראל

New member
אוהד

הדרך הנכונה היא בהחלט לתת להם לעוף כמו שצריך לפני שקוצצים כנפיים. רק אחרי שילמדו לשלוט בכנפיים, להמריא ולנחות כמו שצריך. צריך להתחיל להוריד כל יום בערך 2 נוצות תעופה עד שלא יוכלו להמריא יותר. הרעיון הוא שהם ידעו למה יש כנפיים ושיהיה ברור להם שהם ציפורים ולא בני אדם. תוכי שטופל בצורה זאת יהיה בריא יותר בנפשו וזה יפחית את הסיכויים למריטת נוצות בהמשך הדרך.

רן !!!!

איפה בדיוק אתה ממליץ לי לתת להם לעוף ? ציפור ששוקלת כמאת קילו, כאשר היא עפה בחדר קטן ותיכנס בכיר תשבור כנף במקרה הקל ובמקרה היותר רציני תשבור את המפרקת !!! זה אולי מתאים לציפור קטנה שיכולה לתמרן בקלות ולא לארה שהיא ציפור בגודל 90 סמ בממוצא !!! אשמח לרעיוניות !!!!!

hoolon

New member
אולי דווקא עדיף לא לתת להם לעוף

ברגע שהם עפים פעם אחת הם מרגישים משהו מיוחד, ואז אתה מוריד להם את הנוצות והם כל חייהם יזכרו את התעופה הזאת ויבינו מה הם מפסידים, הם ירגישו שעשו אותם נכים(ובצדק). אבל אם הם לא הספיקו לעוף.. הם לא יידעו שהחיים דפקו אותם כל כך..

רן בראל

New member
hoolon

באמת שנמאס לשמוע את השטויות שאתה פולט. כנראה שאתה מאותם אנשים שחושבים שהם יודעים הכל יותר טוב מכולם. צר לי לאכזב אותך, אין לך מושג על מה אתה מדבר. לא נראה לי שיש לך מקום כאן. אם אתה באמת רוצה לעזור לציפורים שב בשקט, תקרא קצת ספרות מקצועית, דבר עם מומחים ותחזור שתדע על מה אתה מדבר.

../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

hoolon

New member
בסך הכל כתבתי שעדיף לקצץ הכנפיים

כדי שלא ידעו מה הם מפסידים. מה כל הפאניקה

רן בראל

New member
הפניקה

היא שבזה שתמנע מהם לעוף ייגרם להם נזק פסיכולוגי שעלול להיות בי הפיך!!!

immortal fairy

New member
אתה באמת חושב

שאם הוא יתן לתוכים שלו לעוף פעם אחת הוא ימנע את הנזק הפסיכולוגי?

רן בראל

New member
לא חושב, בטוח

השיטה הנכונה לקציצת כנפיים: נותנים לתוכי לשלוט היטב בהמראה ונחיתה ורק לאחר מכן מתחילים בתהליך איטי שבו קוצצים כל יום 1-2 נוצות תעופה מהכנף ( מי שלא יודע איך - לא לבצע לבד!!!) עד שרואים שהתוכי יכול רק לעוף באלכסון, כלפי מטה ולנחות בבטחה. תוכי שטופל בדרך זאת ידע למה משמשות כנפיו ושהוא ציפור ולא בן אדם. הוכח שתוכים שקוצצו כך סובלים פחות מבעיית מריטת נוצות - בעיה מאוד חמורה שקשה מאוד לטפל בה!

למעלה