2 סוגי חלומות ופיתרונן?

2 סוגי חלומות ופיתרונן?

היי יש לי שני סוגי חלומות שחוזרים על עצמם הרבה מאוד פעמים. רציתי לשמוע איך הייתם מפענחים אותם 1. חלום שחוזר המון, אני נוסע במהירות גבוהה ביותר כ 300 קמ"ש, בכבשים עמוסים, כל הזמן יש כמעט תאונה אבל בסוף זה תמיד מסתדר ובסופו של עיניין אני נישאר בחיים. חלום דומה, אני קופץ מגובה רב מאוד ( 2 ק"מ) למטה, ואני נופל על כפות הרגליים בצורת עמידה, ואני נישאר בחיים. 2. חלום שחזר אלי לאחרונה הרבה פעמים, אני מוצא כסף. ברח' או שנפל למישהו מהארנק, או בכל מיני מקומות כמויות מפוזרות בכל מיני מקומות - וצריך לחפש אותם, של מטבעות כמו 5 ש"ח 10 ש"ח. אשמח לקבל פתרון לחלומות אלו והאם הם חלומות נפוצים תודה

Bluescale

New member
אין מושג כזה האמת "נפוצים"

כל אדם עולם ומלואו ולכן על מנת לעבוד על פשר החלום תפנה בערוץ אישי. בפשר החלום צריך לשאול שאלות מכווינות אחרת אי אפשר לפרש אלא בגישוש באפלה שזה לא הולך לרוב.

GurmaNigga

New member
בדיוק אותו דבר חוזר אצלי

חוץ מהנסיעה במהירות גבוה. כל הזמן אני חולם שאני קופץ מגבהים מאוד גבוהים ובד"כ אני מתעורר מהפחד של הנחיתה, או שאני נוחת ונשאר בחיים, וקורה הרבה שאני פתאום מוצא כסף בצדדים של רחוב או מסביב לבניין, לרוב זה שטרות אבל הרבה פעמים 5 ו10 שקל, חוזר לי מלא.

גם אצלי זה מסביב של הביניין או

במידי הרחוב. מעניין אם יש לזה משמעות כלשהיא

Cloudbreaker

New member
בקשר לנפילה מגובה רב

זה חלום שחוזר על עצמו אצל הרבה מאוד אנשים, יש כאלה שברגע הנפילה מתעוררים או שהחלום נגמר. יש תיאוריה שזה שריד לזמן שבו היינו קופים והיה לנו חלומות שאנחנו נופלים מהעץ שאנחנו ישנים עליו. אני האמת חושב שזאת תיאוריה מטורפת אבל מעניינת. מה שבטוח נפילה זה חלום נפוץ מאוד שחוזר על עצמו אצל הרבה מאוד אנשים

silverhawk

New member
אתה לא ממש בפורום הנכון

זהו פורום חלומות צלולים (חלום בו אתה מודע לעובדה שאתה חולם) ולא פורום פירוש חלומות. אתה מוזמן לפנות לפורום חלומות (210) לצוך קבלת פירוש. עם זאת, שתי נקודות: אמנם אנשים נוטים לפרש חלומות ע"י סמלים גלובליים, אולם מומלץ שתנסה לראות את הסמליות האישית המתפרשת מהחלום לגביך. בסופו של דבר רק אתה יכול לדעת בדיוק מה מנסה החלום להגיד. ובלי קשר, העובדה שסוגי החלומות האלו חוזרים אצלך פעמים רבות יכולה לשמש כעוגן מצויין ליצירת חלום צלול. קח את זה בחשבון.

למעלה