2 נקודות.

ספר יקר

New member
2 נקודות.

1. בניגוד למצופה מהחברות בין השניים, משה פרסטר לא מפרגן לאיתי שגב על הגיעו לגמר. ("בזכות הגניבה של בוקי")
(יש לומר שתיאור העכברוש שהצמיד בוקי לשגב הוא די נכון, לדעתי).

2. אושרי ממשיך לנסות להתייפיף ומכחיש את שכנראה אירע מחוץ לעדשת המצלמה, והוא, הניסיון שלו לתחמן את בוקי ולהשפיע על ההצבעה שלו במועצת השבט. אושרי דבק בגרסה שלו הטוענת כי לא שיקר לאורך כל המשחק.

X יו יו S

New member
נ"ש עדיין לא ראיתי את פורומים של נטלי ומשה

למישהו פה יצא לראות?

אורישקי

New member
משה הזוי ברמות

בעיני זה פתטי, מילא אם הוא כועס על שגב ומחכה לדבר איתו אחרי התוכנית אבל מה הוא רוצה מבוקי? בוקי די תמך בו. הוא אשכרה מצדד בחבורה שהתייחסה אליו כמו כלום. ממש ממש מאכזב. מקווה שיפתיע לטובה בהצבעה בגמר.

לא יודע לגבי השני, אני חושב שכולם שיקרו במשך כל המשחק הזה.

black scar1

New member
זה מטורף אצל משה- כל פעם הוא אומר משהו אחר

כל סרטון של הוילה הוא אומר משהו אחד,ואז משהו אחר, משנה את דעתו כמו זיגזג.

אבל עזוב...נגיד הוא נגד הגניבה כי הוא כזה יפה נפש, מה איתי אשם למען השם??? בוקי גנב על דעת עצמו!!! שיתף את איתי כי לא הייתה לו ברירה!!! אז מה, איתי ילך ויגיד להם?? הם ידיחו אותו.. נו אין בן אדם כ"כ מטומטם שיעשה דבר כזה. איך משה יכול להאשים את איתי על זה??

בנוקדה לנקודה השניה - ספר יקר - אתה זה של הבנת כלום. מה שקרה הוא שבההדחה ההיא של אושרי, לבוקי היה צמיד שחור- כלומר פתק. תורג'י ואושרי החליטו להצביע לשגב (שבסוף הפך ליוליה משום מה, מסיבה לא מוסברת)- והם פנו אל בוקי ואמרו לו בוא נעשה דיל- אנחנו נגיד לבנות שלנו (אנה וענת) להצביע שגב, ואתה תגיד ליוליה- וכולנו נצביע שגב.
דיל הגיוני לגמרי במסגרת המשחק!! זכותו של בוקי להגיד לזה כן, או לא. מה שבא לו.

מהשיחה הזאת בוקי החליט שאושרי עבריין, פושע, שניסה לסחוט אותו באיומים. איך הוא הגיע לזה? אלוהים יודע...

ספר יקר

New member
או

שאתה זה שלא הבין. אושרי הציע לבוקי את הדיל הנ"ל בתוספת האיום שהבנות מתכוונות להצביע בוקי, ולכן כדי לו לשתף איתם פעולה. כך לדברי בוקי.

ספר יקר

New member
ברור שזה לגיטימי

אבל לאושרי לא יאה להיות כאחד האדם, המתחמן במשחק, ולכן הוא הכחיש את זה במועצת השבט (כמושבע). הוא המשיך עם ההכחשה ואמר בוילת המושבעים שלא שיקר לאורך כל המשחק.

וזה בדיוק מה שאמרתי בהודעה הראשית בשרשור הנוכחי..

black scar1

New member
א. אני בת.

ב. אני לא מאמינה לבוקי גם אם לא ראינו את כל הסצינה (ראינו קטע קטן ממנה, ואושרי לא אמר את זה! במה שראינו). אבל בוא נגיד שכן - זה מהלך לגיטימי לגמרי במסגרת המשחק! נגיד אושרי אמר- אם אתה לא מצביע איתנו שגב, אנחנו נצביע בוקי- תקרא לזה איום, מה שבא לך- עדיין זה במסגרת המשחק!!!! אין פה איום על חייו האישיים של בוקי, אין סחיטה ואין בטיח!!! הוא הציע לבוקי דיל- בוקי יכל להגיד כן (אמיתי, או לשקר, שוב במסגרת המשחק). או להגיד לו. זכותו! הכל במסגרת המשחק. אין שום קשר לעבריינות. זה להוציא מפרופורציות לחלוטין את חוקי המשחק הזה. זה פאטתי וזה סתם ליצור פרובוקציה מיותרת!!!

מה גם שאני נוטה להאמין שבוקי מנפח דברים שלא היו. הרי הוא אמר שענבל גבריאלי סחטה אותו באיומים בבקתת המו"מ- וראינו מה היה שם- היה מו"מ לגיטימי במסגרת המשחק- בוקי יכל להתמקח איתה אחרת אם רצה. היא הייתה יותר חזקה ממנו. מאיפה המילים האלו "סחיטה באיומים", למען השם???

ספר יקר

New member
א. סליחה על הפנייה בלשון זכר

ב. ואני לא מאמין לאושרי. הנחרצות בה הטיח בוקי באושרי כי "סחטו באיומים" וכו' וכו' גורמת לי להאמין שהיו דברים מעולם ושלא הכל מצוץ מהאצבע.

אני לגמרי מסכים שמדובר במהלך לגיטימי מצד אושרי ושבוקי הגזים בתגובתו. רק יצאתי נגד אושרי שהתייפיף וטען (פעמיים-גם במועצת השבט, כמושבע, וגם בוילת המושבעים) שלא שיקר לאורך כל המשחק!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1935&messageid=163935039

גם נגד ענבל הוא היה נחרץ באותה המידה

וראינו מה היה שם. אגב לדעתי זה מאוד לא בסדר מצד בוקי לשפוט לחובה את ענבל רק בגלל המשפחה שלה. כנראה שהם השלימו מאז כי הוא בא לברית של הבן שלה.

חוץ מזה, עם יד הלב, אושרי נראה לך טיפוס שמאיים? הוא לפעמים עיצבן אותי בפסיביות שלו, בצדקנות המתייפיפת שלו וגם ביהירות שלו אבל בניגוד לחברו תורג'י אושרי אדם ממש לא כוחני ואפילו כזה שמנסה להמנע מעימותים.

ספר יקר

New member
לא ידוע מה היה בבקתת המשא-ומתן

כי התוכנית, להזכירך, ערוכה, ולא את כל הדיאלוג ביניהם ראית.

עם יד על הלב, אני אומר שכל אדם שמגיע למשחק הזה יהיה מוכן גם לאיים על שחקן כלשהו שאם לא יצביע לבקשתו הוא ידאג שידיחו אותו. הכל בשביל לשמור על התחת של עצמך במשחק.
ושוב, אני לא רואה פסול בעצם המעשה שאני מאמין (לבוקי) שעשה אושרי. אני פשוט חושב שזה פתטי שאושרי מכחיש את זה ודבק בגרסה שלא שיקר במשחק כלל.

ראינו מספיק כדי להבין מה היה שם

את הטיעון הזה, שיש עריכה, אפשר להחיל על כל סיטואציה וסיטואציה ואז בעצם אין על מה להתווכח כי כל אחד יטען שבעצם התרחש משהו שמחזק את עמדתו ונחתך בעריכה.
אנחנו יכולים להתווכח רק על סמך מה שראינו, לא על סמך מה שלא ראינו.
ואני מאמינה לאושרי במאה אחוז כי לאיים על מישהו זה לא הסגנון שלו ועומד בסתירה לאופי שלו. יכול להיות שהוא שיקר במשחק, קשה שלא לשקר במשחק (למרות שאושרי לא שיחק אז אולי הוא לא שיקר, אושרי בכלל לא הבין את המשחק) אבל זה שהוא סחט את בוקי ואיים עליו? לא מאמינה לרגע. מה גם שבוקי הוא דרמה קווין ומגזימן כפייתי.

ספר יקר

New member
תשמעי מה את אומרת..

יש לך מתמודד שחוזר מבקתת המשא-ומתן ומסביר שהוא נכנע מכיוון שאיימו עליו, ואת לא מעניקה לו צ'אנס של מתן אמון בו, בגלל שבקטעים שעורכי התוכנית בחרו להראות לנו - לא נראו כל איומים עליו. זה נשמע לך הגיוני? לי לא.

מתגלים צצדים חדשים באישיותם של המתמודדים בתוכנית. אני לא הייתי חושב, לדוגמא, שאיתי שגב מסוגל להיות לרדת לרמת הליקוק וההתרפסות שאליה הגיע בתונית. והנה, זה קרה.
אם אושרי מכחיש את זה שהוא שיקר במשחק,זה לא מפליא שהוא גם מכחיש את זה שעשה מניפולציות כלפי בוקי ע"י זה שאיים עליו שיודח אם לא יענה לבקשתו.

מכיוון שאותו מתמודד הוא מגזימן כפייתי

ומכיוון שראינו שלבוקי אין בעיה לשקר במשחק, מכיוון שכן הראו לנו לפחות חלק ממה שהיה שם ומכיוון שאף אחד אחר שענבל גבריאלי קירקסה בבקתת המשא ומתן לא טען שהיא סחטה אותו באיומים אני לא מאמינה לו.
בוקי ועדותו לא אמינים בעיני. לדעתי הוא אמר שענבל איימה עליו גם כי הוא דרמה קווין שהופך כל זבוב לפיל וגם כי הוא התבייש שבחורה צעירה הצליחה לסדר אותו ככה.

אתה ראית את אושרי משקר? במה הוא שיקר?

למעלה