2 נושאים לעיון

החיבור

New member
2 נושאים לעיון

היי חברים, מה שלומכם? שני נושאים לדיון: 1. מתברר שהסינגל הבא מ - "3121" הוא לא אחר מ - "Fury". מה אתם חושבים על הבחירה הזו ולאיזה מהשירים באלבום הייתם מנבאים את מירב ההצלחה כסינגל? 2. מסתובבת שמועה שפרינס צפוי להופיע ב - American Idol. כן, כן.. גם אני זקפתי גבה בהשתוממות, כי כמו שאנחנו מכירים את החרמן הקטן - זה לא נשמע אופייני לסגנון שלו. ובכל זאת, מה דעתכם על כך והאם אתם בעד או נגד השתתפותו בתכנית? יאללה, להתעורר!

HeavenlyB

New member
תשובה ל-2

כן, יש שמועה כזאת, וכמה ש-American Idol זה שיא הפלסטיק שיש, זו הפרסומת הכי יעילה שיש. כל הצעירים בארה"ב צופים בתוכנית. וכולנו מסכימים שהצד החלד של פרינס זה היחסי ציבור. לכן, עד כמה שזה נשמע נורא, אני חושב שזה יהיה צעד חכם מבחינת מכירות. מישהו צריך לשלם את החשבונות, לא?

החיבור

New member
כן,

ואם אפשר שאותו מישהו ישלם גם את שלי, אני אשמח. אין ספק שנכון לעת זו, American Idol תספק לו חשיפה מקסימלית למגוון קהלים - אולי אפילו בעיקר בצעירים שלא מכירים אותו בכלל / מספיק. אני אומרת, וואלה... אידיאולוגיה ועקרונות זה אחלה, אבל פאק איט, מבחינתי, שיופיע בתפקיד אורח ב"עקרות בית נואשות" - העיקר לראות אותו קצת יותר. אחרי הכל, התגעגענו, לא?

HeavenlyB

New member
בדיוק ../images/Emo13.gif

כולנו היינו שמחים אם היה אפשר לעשות רק מה שרוצים ומאמינים בו, אבל כדי להצליח ולהתקיים, צריך לוותר על חלק מהעקרונות.

למעלה