2 משהו...

2 משהו...

לא גבר, לא מדיטציה ולא פרחי באך. מה שהכי עושה לי את זה, זה מים, רצוי שוצפים. חצי שעה של הקשבה לזרימתם והראש שלי רגוע לחצי יום. מכיוון שליד הבית שלי אין שום נהר או אגם, החלטתי להביא את מפלי הניאגרה אלי לסלון. כבר שנתיים בערך אני מחפשת את המפל שלי, לאן לא נסעתי בשבילו, וכל פעם מחדש, נדלקתי וכביתי, כאשר ראיתי שהוא לא מספיק יפה או הצליל שלו נשמע כמו ברז מטפטף. לפני שנה מצאתי אותו ברומא. תמיד ידעתי שברומא הם יותר יפים ועם סטייל. התאהבתי בו בדקה. עצמתי עיניים מול המחיר, והמוכרת חיברה אותו לחשמל ועשתה לי הדגמה עם כוס מים, שעלו מתוך פיה בפונטנה הדו קומתית ונשפכו על ראשיהם של קופידונים שמנמנים וחייכנים. היא ארזה לי אותה בחלקים ושמה בכמה שקיות. כמעט כרעתי תחת הכובד, אבל בסוף הדרך, הפונטנה הגיעה לרגע הדרמטי והושקה בסלון. חצי שעה היא עבדה ברצף ואז היא התחילה לזייף, מתיזה מים לסירוגין. הוספתי עוד כוס מים ועוד אחת, אך דבר לא עזר. ניסיתי להרכיב מחדש את החלקים, וכלום. אחרי חודש לקחתי אותה לחנות לחיות מחמד ש"ישפצו" את הצינור שלה., שילמתי שוב, סחבתי שוב ולא עובדת. נכנעתי בכאב לב. אז יש לי פונטנה יפיפייה בסלון שבינתיים ממלאת תפקיד של ואזה לפרחים מיובשים. חלום הניאגרה והנירוונה נגנז לבינתיים. ועוד משהו..... זר של פרחי שדה, מוזיקה טובה, ונרות ריחניים דקורטיביים, הם "הקניות" שעושות לי רגעים וימים מוצלחים. אני סורקת כל חנות דיסקים אפשרית בחיפוש אחר מוזיקת הנשמה שלי. עומדת בתור כל פעם מחדש, מתחברת לאוזניות, ומחפשת מוזיקה שאיתה אוכל לרקוד בסלון, לשמוע בפול וואליום בזמן שאני נוהגת, לחגוג לצליליה כל פעם שאני יוצרת משהו חדש. את HEART FULL OF SOUL מצאתי בחנות דיסקים קטנה וישנה באחת מסמטאות העיר פראג. 42 שירי אהבה ונשמה. מדהים איך דיסק אחד יכול להיות עולם ומלואו.

את כנראה...

הנפש התאומה של בעלי... חחחח כבר 4 שנים הוא מתעקש לקנות לי מיני מזרקה ולשים בסלון... דרך אגב, כייף לקרוא את הודעותיך

giulietta

New member
יו ברדקיסטית../images/Emo70.gif

בהתחלה סיפורייך שעירבלו לי את הבטן... אחר כך ההומור הבריא שלך... אחר כך טוסקנה המופלאה... ועכשיו רומא אהובתי. זה היה ברור שלא סתם את מוצאת חן לי
ג´ול מתגעגעת לפונטנות...

טאקילה~*

New member
../images/Emo20.gifאל תבכי ברדוקית...

הלילה נצא לעקור את המיזרקה ביפו.. אהה יודעת מה בואי נלך רגע לקניון ניקנה ניאגרה של ליפסקי.. בטוח זה עובד, אם נוסיף קוביה כחולה וואוו זה יוציא מפלי מים כחולים.. כל הכבוד לסאנו... מותק: קחי את הבאסה בסבבה! ושיהיה לכם יום אהבה שמח..

אני.........

רק רוצה נצ´יקה....... את כבר יודעת מה אני חושבת על הכתיבה שלך.....
טוף ...טוף..... עומדת עם צינור מים אצלך בסלון וטייפ תלוי לי על הצוואר.... מספיק?
מקבלת נצ´יקה ? טוף... נותנת לך
.... למה? כי סחקתייייייייייייי..... המון

נשיקה, נשיקה, נשיקה, נשיקה

נשיקה, נשיקה, נשיקה, נשיקה נשיקה, נשיקה, נשיקה, נשיקה נשיקה, נשיקה, נשיקה, נשיקה נשיקה, נשיקה, נשיקה, נשיקה נשיקה, נשיקה, נשיקה, נשיקה נשיקה, נשיקה, נשיקה, נשיקה בשביל כל החודש......

מההההההההההפיתום.......

תראי מה עשית לשפתיים ש´ך וללשון.... כל יום אני באה כאן...... רוצה נצ´יקה טריה

למעלה