2 מעצבים גרפיים

noag8

New member
2 מעצבים גרפיים

2 מעצבים גרפיים,עם ראש אחד על הכתפיים, נותנים שרותי עיצוב (ניירת,כרטיסי ביקור,קטלוגים ועוד...) מחירים נוחים ומפתיעים! נועה 0545950794 [email protected] ערן 0523419646 [email protected]

efeinsch

New member
אני חושב שהמודעה שלכם נהדרת

עבור כל גרפיקאי שמתחרה בכם. לא הייתי מתקשר אליכם לו הייתי מחפש גרפיקאי. אני חושב שאתם צריכים לעבוד טוב על מסר, שורת קופי וויז'ואל הרבה יותר רציני אם אתם רוצים להתפרנס מגרפיקה. מה זה "המאפיה הציונית"? סוג של בורקס עם ערכים? ואיך זה מתקשר ל-"חי" על הכובע? קטונתי מלתת חוות דעת מקצועית פר-אקסלנס, אבל ממש לא נראה לי שאתם רוצים את הפרינט הזה בתור כרטיס ביקור. לסיום, שיהיה המון בהצלחה.

yali

New member
היית צריך לראות

את הכרטיס שהיא שמה בפורום גרפיקה.. הרבה יותר גרוע ... כאן זה עוד משופר .. אבל עזוב מעניין שהיא עדיין מציגה כי פעם קודמת היא ממש לא ידעה לקבל ביקורת בונה, כך שחבל על ההשקעה

kego

New member
מי שם אותך לשופט?

לפי דעתי 2 המודעות מעולות!! אולי תראה כמה מהעבודות שלך כדי שכולנו נוכל להשוות? למה אתה חושב שאתה במקום שבו אתה יכול לתת ביקורת בונה?

pulse11

New member
מודעות מעולות?!

אני מוכן לשים הרבה כסף ולעשן את מה שאתה עישנת לפני שכתבת את התגובה הזו. כרטיסי ביקור חובבניים - גם ברמת הגרפיקה, גם ברמת המסר וגם ברמת האסתטיקה שלהם. נראה כמו ילד מתלהב על הפוטושופ (ואני לא מגזים, מצטער על האגרסיביות). הכרטיס הזה דורש גריסה. לקוח לא ישים את כספו ואת תדמית הביזנס שלו בידיים של מי שמציג את עצמו ככה. ולא משנה אם הם טובים או לא - כרטיס הביקור שלהם מציג אותם כאילו הם לא.

noag8

New member
קודם כל....

תודה רבה על "הביקורת הבונה". ומעבר לזה רק מראה שלא הבנתם את המסר..... כדי לכם ללכת באמת וללמוד עיצוב גרפי ולא לשבת כל היום בפורום ולחלק בחינם"עצות" לאנשים

10יוסי10

New member
ואולי

רק אולי, אם הוא לא הבין מה את רוצה, אז יש קצת בעייה במודעה? אולי הבעיה היא במודעה ולא אצלו?

yali

New member
הבנו שהיא מציעה שירות

המודעה מאוד ברורה, היא מציעה שירות, אך מכיוון שחשפה עיצוב לכרטיס ביקור שלה, הבענו דעתנו שיש הרבה מקום לשיפור בכדי שהיא תמשוך לקוחות חדשים .. היא קיבלה זאת ברוח רעה.. מעניין מה יקרה שהיא תצטרך להתמודד מול לקוח גדול. קחי בחשבון שהצגת הודעה ואת חשופה לדעות וביקורות... אם את לא מסוגלת אל תציגי ... בכל מקרה בהצלחה ..

קולמוס

New member
היבריס

זה רע בכל תחום. איך לומר- הכרטיס לא מעוצב בצורה מעניינת, הדחק'ה על דתיים לא מוסיפה, הצבעוניות והטיפוגרפיה לא מעניינות. בקיצור לא נראה מקצועי ולא מושך. בהצלחה בכל מקרה. אגב כרטיס ביקור זה קצת "אייטיז", נסו אולי אתר אינטרנט אס.אם.אס מעוצב או משהו אחר?!

pulse11

New member
את זה תגידי ללקוחות שלך.

שילכו ללמוד עיצוב גרפי כדי להבין את הכרטיס שלך. אה, אם הם לומדים עיצוב גרפי הם לא צריכים אותך כבר. תחשבי על זה בצורה פשוטה: המסר עובר או שהמסר לא עובר? אסור אף פעם להאשים את מי שמקבל את המסר - התפקיד שלך (מעצבת, כן?) הוא לדאוג להתאים את המסר והויז'ואל לעיניו של הצופה/קורא ולא להיפך.

למעלה