2 מגשים: אחד ציור + מדבקות שכתוב עליהן "דקל" אבל אלו לא "אמיתיות"
I idithgal New member 25/11/02 #2 ועוד מגש עגול שמה שמיוחד בו הוא שהוא בעל מנגנון (מלמטה) שמאפשר לסובב אותו. אני שוקלת להוסיף לו צלוחיות. נראה...
ועוד מגש עגול שמה שמיוחד בו הוא שהוא בעל מנגנון (מלמטה) שמאפשר לסובב אותו. אני שוקלת להוסיף לו צלוחיות. נראה...
I idithgal New member 25/11/02 #4 בוקר טוב לילך - ותודה... דווקא התכוונתי להספיק יותר בסוף השבוע הזה.... אז שיהייה שבוע טוב ו....לילה טוב
בוקר טוב לילך - ותודה... דווקא התכוונתי להספיק יותר בסוף השבוע הזה.... אז שיהייה שבוע טוב ו....לילה טוב
א אילאיל2 New member 25/11/02 #12 עידית הציפורים משגעות הייתי הולכת על ליין שלהם על עוד חפצים, את יודעת מן סדרה כזאת.
ד דניעל New member 25/11/02 #16 מוצא חן בעיני. אפשר הצעת יעול? במגש המסתובב הבא... אפשר לצייר כל ציפור כאילו היא הולכת על ההיקף של המגש, וכך בכל זוית בה יעמוד המגש תהיה ציפור שתפנה לכיוון ממנו מסתכלים.
מוצא חן בעיני. אפשר הצעת יעול? במגש המסתובב הבא... אפשר לצייר כל ציפור כאילו היא הולכת על ההיקף של המגש, וכך בכל זוית בה יעמוד המגש תהיה ציפור שתפנה לכיוון ממנו מסתכלים.
I idithgal New member 25/11/02 #22 מגש, הוא רק עומד על כסא לצילום זה מגש ללא ידיות לגבינות וכו´- שמסתובב
R ravit5 New member 25/11/02 #19 איך איך איך ? אני כבר שבוע מסתובבת עם המגש הזה בראש ומחפשת משהו שיסובב לי אותו! איך הוא מסתובב ?? איזה ציר ואיך הוספת לו אותו?? ובכלל,המגש מקסים, הצבעים כובשים
איך איך איך ? אני כבר שבוע מסתובבת עם המגש הזה בראש ומחפשת משהו שיסובב לי אותו! איך הוא מסתובב ?? איזה ציר ואיך הוספת לו אותו?? ובכלל,המגש מקסים, הצבעים כובשים
I idithgal New member 25/11/02 #21 אני קניתי אותו מוכן עם הציר המסתובב, ולכן כל כך התלהבתי. אני אצלם לך את הדבר הזה, אני בטוחה שאפשר להשיג אותו בנפרד בחנות לכלי עבודה וכו´, זאת חתיכת מתכת מחוברת לשניה עם ציר מסתובב כזה. אצלם לך במהרה
אני קניתי אותו מוכן עם הציר המסתובב, ולכן כל כך התלהבתי. אני אצלם לך את הדבר הזה, אני בטוחה שאפשר להשיג אותו בנפרד בחנות לכלי עבודה וכו´, זאת חתיכת מתכת מחוברת לשניה עם ציר מסתובב כזה. אצלם לך במהרה
P psa New member 25/11/02 #24 יש לי כזה שנקנה בארץ. הוא מעץ לסלטים .מסתובב ונח לאירוח. יש לי גם משיש ,לגבינות . אחלה רעיון.
R ravit5 New member 26/11/02 #26 לא ידעתי שזה קיים מוכן.. חשבתי שזה רעיון מהפכני שלי אגב, יש למישהי רעיון מה אפשר לעשות עם פלטה מעץ עגולה בגודל של מגש שתוכננה להיות מגש עם ציר אבל כנראה שהיא כבר לא תיהיה כזו??
לא ידעתי שזה קיים מוכן.. חשבתי שזה רעיון מהפכני שלי אגב, יש למישהי רעיון מה אפשר לעשות עם פלטה מעץ עגולה בגודל של מגש שתוכננה להיות מגש עם ציר אבל כנראה שהיא כבר לא תיהיה כזו??