2 לאוקטובר אתם יודעים מה זה אומר??
L Lir האחת New member 2/10/07 #7 יש לנו זוכה../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif זכית בקלמר ג'ינס עם קרעים מ*א*גניבים
ה הבחורה של וורונסקי New member 2/10/07 #8 אני באמת צריכה קלמר! אבל בפעם האחרונה שקניתי קלמר ג'ינס עם קרעים מאאאאגניבים- הוא באמת נקרע לי. וזה כבר לא היה ממש מ-א-גניב.
אני באמת צריכה קלמר! אבל בפעם האחרונה שקניתי קלמר ג'ינס עם קרעים מאאאאגניבים- הוא באמת נקרע לי. וזה כבר לא היה ממש מ-א-גניב.
S silverhawk New member 3/10/07 #12 שעוד כמה ימים מתחיל הבידינג ../images/Emo10.gif מה שאומר שהשנה באמת בפתח... דווקא נחמד לי לא לעשות כלום!
שעוד כמה ימים מתחיל הבידינג ../images/Emo10.gif מה שאומר שהשנה באמת בפתח... דווקא נחמד לי לא לעשות כלום!
M Musi© Gi®l New member 3/10/07 #15 עוד כמה ימים ? אצלי הבידינג היה מזמן כבר... בתחילת ספטמבר. וזה עדיין לא הצביע אז על זה שהשנה בפתח.
S silverhawk New member 4/10/07 #19 נכון, אבל אצלנו (בשנה א' במשפטים) הבידינג ממש קרוב לתחילת הלימודים. כך שאם הוא מגיע...
A amitk80 New member 4/10/07 #20 מה זה בידינג? מישהו יכול לפרשן את זה ולעדכן מה זה בדיוק? חג שמח, עמית