2 חלומות מוזרים..

2 חלומות מוזרים..

היי.. לפני שאני אספר את החלום אני אספר קצת רקע עליי.. שיעזור בהבנת החלום. יש מישו שאני אוהבת, אנחנו לבינתיים ידידים עוד לא קרה בינינו משו מיוחד. חברה שלי אוהבת את חבר שלו וביניהם גם לא קרה משו מיוחד.. למרות שבהתחלה כשהם הכירו זה היה נראה שהוא רוצה אותה אבל עכשיו זה כבר לא נראה ככה. והיא עדיין אוהבת אותו. את שני החלומות חברה שלי חלמה זה: -"חלמתי שאני הולכת באיזשהו מקום. פתאום אני נופלת לתוך מקום שכולו אבנים ופתאום מישהו בא ומלטף אותי ופתאום כל האבנים הפכו להיות פרחים. ופתאום גם צצו ילדים שהתחילו לשיר". - בחלום השני היא חלמה שהיא נמצאת בג'קוזי כזה עם זה שהיא אוהבת, איתי וכאילו נמצא איתי מישו שהיא לא רואה את הפנים שלו (זה כבר קרה לה כמה פעמים שהיא ראתה אותי עם מישו שהיא לא רואה לו את הפנים). בקיצור אנחנו מדברים. אחרי כמה דקות כאילו הם יוצאים מהג'קוזי והם מתחילים לרדת במדרגות (היא וזה שהיא אוהבת) והיא רואה אותי יושבת ואוכלת עם מישהו. פתאום היא רואה את זה שאני אוהבת רץ מאחורי לקראתי ומחבק אותי מאחורה ואז אני מסתובבת אליו ומחבקת אותו. (זה שאני אוהבת טס לחו"ל לפני חודש וחברה שלי חלמה את החלום בזמן שהוא היה בחו"ל). אחר כך היא התיישבה לידי וכאילו אכלה מהאוכל שלי וזה היה חם והיא נכוותה בלשון.. זהו.. מקווה שתעזרו לי..

רשף כשף

New member
שלום לך

חלומות של מישוה אחר מתארים תחושות ורגשות של מישהו אחר ואין להם קשר אלייך גם במקרים שאת מופיעה בהם.

למעלה