2 חלומות לפרש.

2 חלומות לפרש.

חלום של חבר שלי...... הוא חלם שהוא מתקשר אליי 8 פעמים...(ואנחנו 8 חודשים ביחד היום לא יודעת אם זה קשור...)ואני לא עונה לו...בסוף אני עונה לו ואמרתי לו שאני שונאת אותו ...והוא לא הבין למה....אז הוא בא אליי וראה אותי שוכבת אם חבר שלו......משהו שלעולם לא יקרה......ואני אמרתי לו להסתלק משם......... זה מוזרררר כי אני אף פעם לא ההיתי אם החבר הזה שלו .... ועוד חלום.. חלמתי שאני נמצאת בבית של חבר שלי ואז אימא שלו אומרת לי שאיזה שחקן כדורגל בא אליהם הביתה הוא בא ל5 דקות והלך ואז איכשהו אני וחבר שלי התחתנו היה טקס יפה וזה היתה לי שמלת כלה ואז אני והוא שכבנו באמצע החתונה כיאלו עלינו לאיזה מקום ושכבנו ואז ירדנו והאורחים התחילו ללכת ואז חבר שלי נעלם ולא מצאתי אותו אז חברה טובה שלי באה ולקחה אותי למין כזה צו´ק שיש וו כזה ותלוי על זה סל ענק כזה...והסל נמצא כיאלו בין שמיים לארץ ובפנים ראיתי את חבר שלי- בעלי באותו חלום .הוא אמר לי להכנס ונכנסתי לסל גם ...אז הוא סיפר לי שלפני החתונה היו לו כמה פלירטים...והוא אמר שזה שירים שהוא כתב לבחורות משהו מוזר כזה אז אמרתי לו הא טוב ביי. וזרקתי תשמלה... והלכת..ואז כיאלו אני רואה בחלום שיש חנות תכשיטים וחבר שלי יושב שם..אני באה להחזיר תטבעת שהוא הביא לי והוא אומר לי שהוא אוהב אותי ואני אומרת לו שאני אוהבת אותו וכיאלו מאז אנחנו נשואים והוא אמר לישהוא סתם אמר לי שהיו לו פלירטים לראות איך אני יגיב אז אני אמרתי הא טוב לא נורא....... זה בערך החלומות 2 ממיליון..אני מקווה שתצליחו לפרש לי אותם...

wte

New member
בקשר לחלום של חבר שלך

אולי הוא פשוט חושש מפרידה ממך. הוא חלם את זה אחרי ריב או ויכוח? הוא פוחד שתתעלמי ממנו, תפרדי ותבגדי בו. העובדה שבחלום שכבת עם חבר שלו מראה פשוט את הפחד הגדול שלו מזה (בחלום הדברים יכולים להיות קיצוניים יותר).

למעלה