2 חידות שמצאתי http://www.wisdom.weizmann.ac.il/~kam/Riddle.html
G gilad_no New member 8/7/02 #2 הפתרון... לא בדקתי את עצמי יותר מידי, אבל נראה לי שזה נכון: int i,n=20; for (i=0,-i<n;i--) printf("-"); int i,n=20; for (i=0;i<n;n--) printf("-"); int i,n=20; for (i=0;i+n;i--) printf("-");בינתיים אין לי רעיון ל21 תווים. אני אשמח לשמוע פתרון
הפתרון... לא בדקתי את עצמי יותר מידי, אבל נראה לי שזה נכון: int i,n=20; for (i=0,-i<n;i--) printf("-"); int i,n=20; for (i=0;i<n;n--) printf("-"); int i,n=20; for (i=0;i+n;i--) printf("-");בינתיים אין לי רעיון ל21 תווים. אני אשמח לשמוע פתרון
D dudil New member 8/7/02 #3 פשוט בפתרון האחרון שלך (שגם הוא כמו השאר נכון) בלולאת FOR במקום להתחיל מ- I=0 תתחיל מ- I=1.
G Giraffe New member 9/7/02 #6 פתרון ל-21 תווים הפתרון ל-21 תווים, קצת קשה אבל לא נורא int i,n=20; for(i=0;~i<20; i--) printf(" - "); תנסו להריץ את זה ותראו שזה עובד.
פתרון ל-21 תווים הפתרון ל-21 תווים, קצת קשה אבל לא נורא int i,n=20; for(i=0;~i<20; i--) printf(" - "); תנסו להריץ את זה ותראו שזה עובד.
G Giraffe New member 9/7/02 #8 זה עשה בלגן עם העברית טוב, זה לא יצא משהו ברור עם הצדדים, אבל הפתרון הוא לשים את הסימן הזה ~ לפני ה-i, וככה זה מדפיס 21 פעמים את הסימן מינוס
זה עשה בלגן עם העברית טוב, זה לא יצא משהו ברור עם הצדדים, אבל הפתרון הוא לשים את הסימן הזה ~ לפני ה-i, וככה זה מדפיס 21 פעמים את הסימן מינוס
א אינגולמו New member 8/7/02 #5 הפתרונות 1. להחליף את I-- ב: N-- 2. להחליף את I < N ב: I + N 3. להחליף את I < N ב: -I > Nאני מקווה שזה יצא נכון משמאל לימין. ובעברית: להוסיף סימן - לפני ה-I. או לפני ה-N. זה לא משנה. לגבי החידה השניה, לא היה לי זמן להסתכל עליה עדיין
הפתרונות 1. להחליף את I-- ב: N-- 2. להחליף את I < N ב: I + N 3. להחליף את I < N ב: -I > Nאני מקווה שזה יצא נכון משמאל לימין. ובעברית: להוסיף סימן - לפני ה-I. או לפני ה-N. זה לא משנה. לגבי החידה השניה, לא היה לי זמן להסתכל עליה עדיין
מ מהנדס 32 New member 10/7/02 #9 אני תוהה האם קיבלת את המייל שלי מתישהו? לשעבר "הולך בין הטיפות"......גם אני עושה REFRESH מידי פעם..
מ מררי New member 11/7/02 #11 החידה השניה במקום ללכת בקו אופקי (3 מ´ + 8 מ´ = 11 מ´) יש ללכת כדלהלן : 1. על הקיר הצדדי באלכסון 1.5 מ´ אופקי / 1.5 מ´ אנכי = 2.12 מ´ 2. באלכסון על הגג 1.5 מ´ לכיוון הקיר הקדמי / 4 מ´ לכיוון היעד דע שמגיעים לאמצע הקיר הארוך = 4.27 מ´ 3. באלכסון על הקיר הארוך 1.5 מ´ למטה / 4 מ´ לכיוון היעד = 4.27 מ´ וסה"כ : 10.64 מ´
החידה השניה במקום ללכת בקו אופקי (3 מ´ + 8 מ´ = 11 מ´) יש ללכת כדלהלן : 1. על הקיר הצדדי באלכסון 1.5 מ´ אופקי / 1.5 מ´ אנכי = 2.12 מ´ 2. באלכסון על הגג 1.5 מ´ לכיוון הקיר הקדמי / 4 מ´ לכיוון היעד דע שמגיעים לאמצע הקיר הארוך = 4.27 מ´ 3. באלכסון על הקיר הארוך 1.5 מ´ למטה / 4 מ´ לכיוון היעד = 4.27 מ´ וסה"כ : 10.64 מ´