2 המלצות

Groo V

New member
2 המלצות

אחת חדשה ואחת ישנה הישנה היא AYREON - THE HUMAN EQUATION אלבום נושא מצויין! אריין לוקאסן עשה עבודה נפלאה. הוא הביא אמנים מעולים שהתאימו בול לתפקיד (במיוחד מיקאל אקרפלט מאופת' ומייק בייקר משאדו גאלרי שלפי הסגנון שירה בחיים לא הייתי מנחש שזה הוא...לא ידעתי שהוא מסוגל). כל אחד לתפקידו. ויצא אלבום מהפנט, סוחף, מרגש והכי חושב, משאיר טעם של עוד ההמלצה השניה היא SHADOW GALLERY - ROOM V תמיד חיבבתי את שאדו גאלרי אבל קצת ליגלגתי שהם תמיד ישארו בצל של דרים ת'יאטר...כנראה הגיהנום קפא כי האלבום החדש שלהם הרבה יותר טוב (לטעמי) מהחדש של דרים. המלים (שתמיד היו קצת מפגרות) השתפרו (למרות שעדיין נשארו קצת) הלחנים הכי טובים ששאדו הציגו והאלבום הוא גם מין אלבום נושא שממשיך את אחד האלבוםמים הקודמים שלהם TYRANNY. רוצו לקנות! אם אתם לא בטוחים תעשו מה שאני עושה... תורידו. לא אהבתם? תמחקו אהבתם? תקנו!

Groo V

New member
הכל יחסי

ביחס לשאדו זה ישן אל תדאג....אני לא קורא לדברים כאלה ישנים בד"כ....אני לא חושב שיש חובב פרוג שלא מכיר לפחות אלבום אחד מ 68-72 אם כן...הוא יהיה חובב פרוג דיי מתחיל \ עלוב

epitaph

New member
מותר...

אבל את דעתי כתבתי כבר בפורום השכן (חפש את המשפט "שמאלצי וטרחני לרוב"). אם אתה מדבר על שנות התשעים אז משם והלאה באמת כבר יצאו דברים נהדרים, לפחות במינון יותר גבוה משנות השמונים.

MajorWinters

New member
המינון אותו מינון...

השאלה היא כמה אתה צריך להתאמץ בשביל אותו מינון...

Groo V

New member
ברור שיצאו דברים נפלאים גם אח"כ

פשוט ניסיתי להדגיש את השנים הכי פוריות לדעתי...או כמו שאתם אומרים...עם המינון הכי גבוה

Rudess

New member
שאדו גאלרי

האלבום החדש שלהם לא מחדש כלום, אותם הקלישאות המוסיקליות המלודיות הדביקות, החבר'ה עדיין תקועים בפרוג מטאל של אמצע שנות ה-90 וכנראה שאף פעם לא ינסו לשנות אפילו בקצת את סגנונם. סקירתי על שאדו גאלרי. לגבי איירון, דעתי נאמרה פה לפני שנה כבר.

ל-rudess

ומה מחדש האלבום החדש של דרים?חיקוייום עלובים וקטע אחרון שברובו מראה כי הם עדיין תקועים בפרוג הישן והטוב. תיהיה רציני,באמת,תפסיק להתנהג כאילו אתה מעריצה בת 16 של כוכב נולד. דרים לא עושים הופעות שלמות של חומר לא שלהם,מה הקטע שלהם? קראתי באתר שאתה רושם בו ביקורות מה שכתבת על דרים ואלבומם האחרון ועדיין לא הצלחתי למצוא איפה אתה מסביר למה יש באלבום אמירה אומנותית ועוד חזקה לטענתך. אני אגיד לך מה,אתה פשוט מעריץ מושבע שהולך עיוור אחרי כל מה שהלהקה עושה,אתה לא מסוגל להיות אובייקבי לגביהם,אתה מראש ניגש לדיסק חדש שלהם בלי לקחת בחשבון אכזבה,אני מכיר מעריצים כאלו(בן דודי בדיוק כמוך לגבי דרים).אתה שומע אלבום שלהם שלא נשמע לך,אתה תטחן אותו עד שתכיר אותו טוב,ותנסה בכוח למצוא בו דברים חיוביים.

Rudess

New member
לחגי

מה לא מובן? אני אוהב את האלבום החדש כי הוא אלבום טוב לטעמי, אם לא היה אלבום טוב, הייתי אומר שהוא לא אלבום טוב. אני לא צריך לנסות למצוא בכח דברים חיוביים, כי כבר מהשמיעה הראשונה אהבתי מאד את האלבום הזה, בין היתר כי יש דומיננטיות של קלידים וכתיבה של רודס באלבום, והשפעות פרוגרסיביות. אני בהחלט אובייקטיבי לגביהם, ולשמחתי אם יש לי טענות וביקורות אני גם יכול להעביר אותם ישירות ללהקה גם בלי שחגי בן אברהם יידע.

ל-rudess

יש הבדל עצום בין מה שאתה אומר עכשיו לבין מה שאמרת בויכוחים אחרים בינינו.אם האלבום טוב לטעמך אז סבבה אם זה לא מתווכחים,אני האחרון שינסה להתווכח עם הטעם שלך.אבל,לחוות דעה מקצועית-מוסיקלים כמו "אלבום אם אמירה אומנותית חזקה" מבלי לנמק ברצינות למה אתה חושב כך ולנסות לשכנע כאלה שלא מבינים על מה כל הרעש הגדול ( ובאמת מנסים לדעת כי יכול להיות שאנו טועים ),זה מוגזם בעיניי,זה הערצה עיוורת בעיניי. לגבי הקשר שלך אם הלהקה?הבנו שאתה כלי, ושאתה חבר שלהם,ושהם מתים עלייך ושאתה מקבל עותק לפני כולם מכל דבר חדש שהם עושים.תאמין לי זה לא עושה רושם על אף אחד. ועצה:בתור חבר שלהם דבר איתם שיבואו להופעה בישראל כולנו נשמח לראותם (גם כאלה כמוני שהמוסיקה שלהם משעממת אותי למוות)

Rudess

New member
לגבי הקשר שלי עם הלהקה

לא אמרתי שאני כלי ולא אמרתי שהם מתים עליי, ואני בטח לא מקבל עותק לפני כולם, אלא רוכש את האלבומים שלהם כמו כולם, ואני בטח לא מקבל כסף על כל הפעילות שלי, אלא מקסימום הערכה ותודה. דיברתי איתם מספיק פעמים לבוא להופעה בארץ, זה לא תלוי בהם אלא בסוכנות שלהם, אמרתי את זה כבר מספיק פעמים בפורום הזה ובפורומים אחרים, ותאמין לי שגם היה מו"מ שלא צלח.

למעלה