2 הודעות:

astrok

New member
2 הודעות:

1 - לשרון. קיבלתי את הבולים שלך. רובם הגדול לא היה לי. 152 הבולים שלך יצאו מחר לכיוון הוד-השרון. 2 - החלטתי על דרך פשרה בנוגע לשוודיה: אני אאסוף את בולי מדינה זו, אך אך ורק דרך הכלפות, ולא דרך רכישות וכו', ובולים בלבד. דרך זו יכולה לחסוך לי כסף רב. מה דעתכם? שנה טובה, תמיר.

astrok

New member
אני יודע שאני די מטריד,

אך במחשבה שניה אקבל את עיצותיהם של ניסים, בני אריק ורוזן, ואאסוף רק חלל וישראל. בכל אופן, בינתיים אני משהה את ההחלטה... שנה טובה, תמיר.

rachelea

New member
חה...חה...חה

נפלת נערי. החלפות ולא הכלפות. איך זה? מה קרה? עד כה כתבת ללא שגיאות כלל.

astrok

New member
אני יודע שזה רק תירוץ,

אבל הם 4 אותיות אחד מהשני במקלדת, כך שזה טעות בהקלדה... ראי נא שבפורום וואלה בולים ומטבעות כתבתי הודעה די דומה 5 דקות אחרי הההודעה שכתבתי כאן, ותיקנתי. ואגב, מה דעתך על השינויים התמידיים שלי באוסף? אנא כתבי אותה! גח"ט, תמיר.

גם אני יכול לכתוב מה דעתי?../images/Emo12.gif

דעתי שדי כבר, תחליט! היום לקח לך שבע דקות בין ההודעה הראשונה והודעת הביטול. שיא אישי חדש... ישראל וחלל, זה מה שאני רושם, ומעכשיו זו ההחלטה, עד שהפורום כולו יחליט אחרת! רק הצבעה של שני שליש מהמשתתפים יכולה לשנות את התחומים!

powo

New member
הפכפכות

אריק אתה צודק. גם אצלנו בקיבוץ צריך לשינוי החלטה רוב של שני שליש. מחזק את ידך.אני מותש מהנושא.אברהם

doroni10

New member
תמיר- אם החלטת- אז אני מבטיח

לחפש ולפשפש בכל בולי ההחלפה שלי ולהוציא את כל בולי החלל ששם ולהביאם עבורך למפגש הקרוב. (או אם לא אגיע הם יעשו דרכם אליך בדאר.. )
אבל רק אם החלטת סופית.. דורון,

rachelea

New member
ביקשת דעתי - תקבל אותה

ראשית, אני נהנית מהשינויים התכופים בהחלטותיך. עוד מעט תסתחרר ותצליח להסתובב סביב סביב. אז אצרף אותך לאוסף שלי... שנית, אינני מתרגשת מהשינויים הרבים וההתלבטויות שלך. האמת, זה די משעשע. מעיד על התגבשות לקראת בשלות. מוטב לך לשנות היום החלטותיך. לנסות ולהתנסות באוספיך כדי להגיע בסופו של עניין להחלטה לגבי נושאי האיסוף. עם זאת, הערה קטנה (וחברי לפורום כבר העירו על כך): לעולם תשאיר סדק קטן לספקות ואל תהיה בטוח במאת האחוזים. לפחות אל תעשה זאת בקול רם. כמה פעמים הכרזת מעל במה זו ש"זהו. סוף-סוף החלטתי..." וכמה פעמים שינית החלטתך? לכן: תתלבט עמנו, שתף אותנו אך אל תקבע מסמרות ולאחר שעתיים - יומיים תשנה החלטתך. שנה טובה וגמר חתימה טובה

astrok

New member
מה אני אגיד שוב אתם צודקים...

וכך אעשה, לפחות בינתיים... תמיר.

astrok

New member
ולודורון - כן, החלטתי סופית!

וגם אם לא הייתי מחליט סופית, את החלל לא הייתי מוציא בחיים מרשימת האוספים שלי... ולשרון - 152 הבולים כבר בתיבת הדואר, ילקחו ב- 18:00 להוד השרון. תמיר.

למעלה