נו צריך שיעשוע במפגש |חיף| עשיתי בסוף חום כהה כזה... בינתיים אמרו לי שזה יצא יפה...
י יורדהוואן New member 4/3/07 #18 ../images/Emo47.gif נו צריך שיעשוע במפגש |חיף|../images/Emo3.gif עשיתי בסוף חום כהה כזה... בינתיים אמרו לי שזה יצא יפה...
../images/Emo47.gif נו צריך שיעשוע במפגש |חיף|../images/Emo3.gif עשיתי בסוף חום כהה כזה... בינתיים אמרו לי שזה יצא יפה...
א איNדיגו New member 6/3/07 #42 ../images/Emo47.gif חבר טוב רוצה שנלך להצגה בחמישי... ולא התראנו כבר כמעט שבוע וזה הרבה בשבילנו חחח עוד לא נתתי לו תשובה אבל אני באמת לא יודע אם אני רוצה להגיע למפגש..... אבל היי, אפשר תמיד להיפגש באופן אישי כשאתה באיזור
../images/Emo47.gif חבר טוב רוצה שנלך להצגה בחמישי... ולא התראנו כבר כמעט שבוע וזה הרבה בשבילנו חחח עוד לא נתתי לו תשובה אבל אני באמת לא יודע אם אני רוצה להגיע למפגש..... אבל היי, אפשר תמיד להיפגש באופן אישי כשאתה באיזור
M m o r r i s s e y New member 4/3/07 #26 ../images/Emo88.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמה זה למה לא?!
../images/Emo88.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמה זה למה לא?!