2 דברים

2 דברים

אחד שהאם שמתם לב.. חץ לעומת שינוי לאחר הבחירות אפילו לא הודו לפעילים שלהם באתר.. חחח... אבל כשאני חושב אני לא מתפלא אין להם בכלל מתנדבים/פעילים.. ודבר שני אני שואל אותכם במיוחד את חברי המפלגה.. אם יהודית נאות הייתה בחיים היא הייתה נשארת בשינוי הוא עוברת לחץ?

Sashka7

New member
ים, אני ממליצה למחוק את ההודעה

ואחרים- אל תגיבו.

עוד משהו קטן אך חשוב

אני מציע ובמקרה הזה לא הכרחי שכל נוער שינוי יהיה אלא מספיק קבוצה קטנה של 4-5 איש שיסעו לירושלים אם חולצות של שינוי למתחם המחאה של חולי הסרטן שהמדינה לא מממנת להם את התרופות הכל כך חשובות ויביאו לשמה ויאזינו להם וישוחחו איתם וימחאו איתם ואפילו יפגינו איתם זמן מה.. שיסבירו להם כמה סדר העדיפויות של הממשלה לקוי ועד כמה מפלגת העבודה בגדה בהם.. ומאיפה אפשר למצוא כספים ... בעזרת הטענה הכי פשוטה מפחינתנו שהינה מביעים מיליארדי שקלים לשטויות של החרדים ועוד יביאו מיליארדי על מיליארדי שקלים בקרוב.. יש כסף לקניידלך ושאר קופטאות לחרדים אבל אין כסף לתרופות פשוט בושה!! 1. דבר אחד אולי דרך כך נשיג עוד כמה בוחרים בבחירות הבאות 2. אולי אפילו נצליח לקבל חשיפה תקשורתית נאה.

לך לשתות ../images/Emo175.gif

תמיר1991

New member
אני מאמין שכן,

אבל מדוע הנושא ראוי לדיון ועלינו לחלל זכר שרה מתה? תמיר.

למה לחלל זכר שרה שמתה?!

מי חילל?! אני סתם האלו מין נושא להשארה.. אז מה למשל עד היום אנשים מעלים שאלה על צמברלין ראש ממשלת בריטניה שמת!! שאומרת לדוגמא שהאם הוא היה ראש הממשלה במקום צ'רציל האם הוא היה נכנע לנאצים או לא..

לא ניתן לדעת

יהודית נאות אמנם הייתה ממחנה פורז אבל למרות הלכה עם לפיחד ופורז קיים סיכוי שהיא הייתה נשארת. לדברים אלו יש בסיס לא מוסמך אבל הגיוני למשל אהוד רצאבי היה ממחנה פורז ונשאר תחילה גם אראלה גולן נשארה כך שאולי גם יהודית נאות הייתה נשארת מה שכן היא מאוד חסרה לשינוי ותרמה רבות למפלגה

למעלה