2 דברים...

shaiezra

New member
2 דברים...

דבר אחד... חח מה הקטע של הכתוביות של הפרק עם אר קלי...? (ג'ון סמית וג'יין סמית...מי אלה?) דבר שני... קראתי פה כל מיני דברים על איזהשהיא הפסקה... הסבר בקשה זהו.. תודה :)

אוקי

1) מישהו פה הסביר שהאנשים הסיונטולוגים ידועים בזה שהם תובעים כל מי שצוחק להם על הדת.. אז כדי שלא יתבעו אפחד, מאט וטרי (היוצרים) שמו סתם שמות בדויים... דרך אגב, זאת דת אמיתית. 2) בעונות האחרונות, יש הפסקה בתוך עונה... משודרים 6-7 פרקים במרץ/מאי/משהו כזה... אז יש הפסקה עד ספטמבר. אז שוב משורים 7-6 פרקים ואז נגמר עונה. ואז במיא/מרץ/משהו מתחיל העונה הבאה... הם בטח חושבים שזה מתוחכם אבל לי בא לרצוח אותם

sheff2k1

New member
פאק אני לא גר בארצות הברית

אבל הקטע הזה עם "תביעה על כל דבר" במדינה הזאת ניראה לי ממש מעוות. לא שמעתי שבאירופה, ישראל או כל ישות מערבית אחרת יש כמות כזאת מטורפת של תביעות קטנוניות וחמדניות שכל מטרתן היא לסחוט כסף על איזשוהי שטות, כמו " הביאו לי קפה חם מאד ונשרף לי הלשון"...מה שמדהים זה שבהמון מקרים התביעות האלה אשכרה מצליחות להשיג את שלהן(חוץ מבמשפט של מיסטר ג'פרסון
) מערכת הצדק בארצות הברית עושה לי רושם של מפגרת לגמרי.

richter

New member
אחח...

אם הייתה לי אגורה על כל כוויה בלשון מקפה/מרק חם....
(אז היו לי משהו בסביבות ה-5 אגורות
)

זה כל כך נכון... אתה לא יודע כמה...

חחח.... קוראים לזה תביעות אזרחיות, וכמו שאמרת... על כל דבר אפשר לתבוע... יש להם פה אפילו אלפי תוכניות טלוויזיה שמצלמים מקרים כאלו... כל התוכניות Judge _____ חוץ מזה איימי... חחח
אמריקים דיי טיפשים... אבל חייבים לאוהב אותם כי הם מייצרים לנו סאות' פארק, וג'ואי ומכושפות וורוניקה מארס
ועוד המון...

shaiezra

New member
צודק!!

מטומטמים מטומטמים אבל חייבים לאהוב אותם חחח הדוגמא הכי טובה לטמטום היא הסדרה "I BET YOU WILL" או בעברית "בוא נראה אותך"... חח מצחיק אבל משפיל אמריקאים בצורה לא נורמלית... דווק יש מצב שזה יכול לעבוד בארץ חחח...

למעלה