אז למה את לא אומרת לכולם? למה זה כזה סוד?
F FIRE GODDESS New member 25/9/05 #35 זה לא סודי LOL קיבלתי הרבה הודעות מחברי הפורום לגבי איך קוראים לי ואמרתי להם אבל אני יודעת שיש אנשים פה שהם סתם כאילו מסתכלים בפורום אז לא בא לי לפרסם את זה אז מי שפה שואל אותי אני אומרת לו...נראה שחכתם איך קוראים לי....
זה לא סודי LOL קיבלתי הרבה הודעות מחברי הפורום לגבי איך קוראים לי ואמרתי להם אבל אני יודעת שיש אנשים פה שהם סתם כאילו מסתכלים בפורום אז לא בא לי לפרסם את זה אז מי שפה שואל אותי אני אומרת לו...נראה שחכתם איך קוראים לי....
K Knotted String New member 24/9/05 #25 אבל אני באמת!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif באוגוסט הייתי בת 17 וחצי.
פ פיית הבעעעעע New member 23/9/05 #20 ..... טלי..14..ועדיין ממש אוהבת את ג"ש....גם של פעם וגם של היום
J Jasmin333 New member 24/9/05 #22 ../images/Emo9.gif אני מקווה שאת זוכרת אותי .. ואם לא אז אני יסמין עוד ארבעה חודשים בת 16 .. ופחות אוהבת את ג"ש אבל עדיין אוהבת (מאוד) את בילי !
../images/Emo9.gif אני מקווה שאת זוכרת אותי .. ואם לא אז אני יסמין עוד ארבעה חודשים בת 16 .. ופחות אוהבת את ג"ש אבל עדיין אוהבת (מאוד) את בילי !
† †DeAd LiKe Me† New member 24/9/05 #24 ;] קתרין, 13 [דאמ, אני הכי צעירה כאן הא..] מר"ג. תבואו לבקר ><
† †DeAd LiKe Me† New member 25/9/05 #41 הוו ../images/Emo99.gif היהודים? >< תבואי את לבקר אותי =) אני גם לא יודעת איפה היהודים מופיעים..