2 דברים

2 דברים

1) מה זה אומר תוסף התקפה בסיסי 5/10/15? 2) אם מטה עושה ק6/ק6 אז יוצא שהוא עושה נזק כמו חרב אדירה, לא? (2ק6=ק6/1ק6) 3) מה לעשות במשך כל הזמן שלא נלחמים. אנחנו(לייתר דיוק הדמויות) לא עושות שום דבר מעניין במשך היום אם אין קרב!

DDN

New member
../images/Emo4.gif דני יוצא טמבל. הוא מנסה לספור 2

אבל מגיע ל3 דברים. . . .. . 1. תוסף התקפה בסיסי 15/10/5 אומר שיש לך 3 התקפות בסיבוב, לראשונה יש לך +15 לשניה +10 ולשלישית +5 2. לא נראה לי, מישהו אחרי ידע יותר טוב 3. לתכנן, לדבר בתור דמויות, לטפס על מכשולים, לחצות נהרות, להתווכח בין הדמויות, ללכת לקרנבל, להקים מארב למי שעוקב אחריך, לצוד את הפייטן של החבורה, לצוד אוכל (איכס! צבי!) ויש עוד המוווווווווווון דברים. מה אתה עושה כשאתה לא הולך מכות עם אנשים בבית ספר?

Ferenheit

New member
שאלה 2

מדובר בנשק כפול. אם אתה תוקף עם צד אחד שלו הוא עושה 1ק6, ואם אתה תוקף עם הצד השני הוא עושה ק6. יש נשקים כפולים שעושים נזק שונה בכל צד, כמו פטיש ננסי (או סוג נזק שונה - ראש חנית דוקר וגרזן חותך, לדוגמה, באורגרוש גמדי). שים לב שאתה יכול להקסים כל צד אחרת, וזה שימושי (ומגניב). נניח, מטה קפא"פ עם תוסף 1+ בוער בצד אחד, ותוסף 1+ כפור בצד שני. ולגבי שאלה 1: יש לך 3 התקפות אם אתה תוקף כפעולת סיבוב מלא בלבד. כפעולה רגילה אתה יכול לתקוף פעם אחת עם תוסף 15+.

?

ועד שאין לך x/x אתה לא יכול להתקיף עם נשק כפול? חוצמזה עדיין יוצא שמטה חזקג כמו חרב אדירה

DDN

New member
לא נראה לי.

לא יכול לתת לך תשובה לגבי הראשון, אבל לגבי השני, זה 2 התקפות, כ"א 1ק6. במידה ופגעת בשתיהן, כן. במידה ולא - החרב עושה 2ק6 בהתקפה אחת.

Ferenheit

New member
מה זה אין לך x/x?

אם יש לנזק נזק 1ק(א')\1ק(ב') אז הוא כפול. נזקים כפולים פועלים בדיוק כמו לחימה בשתי ידיים (הכל בספר, תקרא אותו - חפש נשקים כפולים ולחימה בשני נשקים). אם אני מחזיק 2 נשקים אני יכול לתקוף איתם יותר פעמים, אבל עם מחסרים. אם אני גדול אני יכול לעשות את זה גם עם חרב אדירה (וביד השניה חרב ארוכה, אם אני עוג למשל). בכל מקרה, הנזק של מטה קפא"פ הוא חצי מהנזק של חרב ארוכה (1ק6 מול 2ק6). הם לא שווים ולא שום דבר. מטה קפא"פ נהנה מיתרון שהוא יכול לאפשר במקרים מסוימים יותר התקפות בגלל שהוא נשק כפול. אם אתה יצור גדול מספיק אתה יכול לעשות את זה גם עם חרב אדירה ביד אחת ונשק קטן יותר ביד השניה.

למעלה