2 דברים

בן הרב

New member
מס החשבון לא נכון

הי בית יש (בבנין מגורים) B.M.W יש (לשכן) אבל חוץ מזה, מה זה מעניין אותך, את הרי לא באה אז בשביל מי כל זה?????? ולגופו של עניין לכלנו יש שגעונות, לא?????????????????

חי אדר

New member
לגופו של עניין

איך להרגיש נראה לי שזה מאוד אינידיבדואלי. ולכל אדם מערך רגשות והתחשביות משלו, בהתאם לנקודות המוצא של תפיסותיו והשקפותיו. עם זאת: במערכת זוגית, מערך התפיסה האישית אמור להיות גמיש על מנת להסתדר עם הצד השני. בהקשר לזאת נהשאלה היא: אינה איך להרגיש השאלה היא מהו הגבול בו אתה או היא מוכנים לשמור לצורך בניית מערך היחסים. אם לגביה בת זוגתך מסרבת להיתנשק לאחר אכילת מאכל לא כשר, אזי לטעמי הינך צריף לבחון היטב מהי מידת הנכונות שלך לגבור על מגבלה זו? וכן כמובן שאלה זו צריכה להיות לנגד בת הזוג האם ההקפדה על מרחב הזמן הינה עקרונית? בהתאם לכך תמצא בידך האפשרות לקבוע ולהגדיר כיצד עליך לנווט את עצמך, ובהתאם לכך תעוצב בוודאי גם התחושה וההרגשה.

אתה הולך לשמוע ממני דבר שיפתיע

אותך. אני לא מבין אותה. אני חושב שזה היה טפשי חסר הגיון ולא מבוסס על כלום, מה שהיא עשתה. הרי כל העניי הוא פסיכולוגי בלבד, לכן מספיק היה עם הייתה מציע להלשטוף את הפה ולצחצח שיניים, בדיוק כמו שעושים כאשר צד אחד מעשן, והשני לא יכול לסבול ריח של סיגריות. מנקים את הפה מצחצחים שיניים ודי ! כי אם זה לא היה כך, אז גם אני בצרות.... הזדיינתי כבר כל כך הרבה פעמים עם האקסית שלי, אחרי שהיא אכלה שרימפסים וקותלי חזיר. די מהר אחרי.. נו אז מה ? המהשמו שלי נהיה טרף ? אלה שטויות, אם כל הכבוד, אדם אחראי על עצמו ולא על אחרים, ואם זה לא היהכך, היו צריכים כל אלה ששומרים כשרות, להזהר לא להתקל ברחוב באף אדם שמא יגע גופם במי שהרגע אכל איזה שינקין עסיסי רחמנן ליצלן, והרי גם בחובשי כיפות אי אפשר היום לבטוח שחלקם רק דתיים כלפי חוץ השם ירחם... ובקיצור אני מציע איזה סטארטפ חדש - משהו כמו: "גלאי לזיהוי לא אוכלי כשר".. שיידע שומר הכשרות האדוק, במי מותר לו להתחכך ברחוב (מאחורה) ממי מקדימה, עם מי מותר להתנשק, ורק אחרי כמה שעות, למי מותר לתחוב את המשמו ולאן, והכל בעזרת הגלאי-מזהה-אוכלי-טריפות.. יאללה קדימה - מי רוצה לעשות את המיליון הראשון ?

גם אתה הולך לשמוע משהו שיפתיע

זה עניין פסיכולוגי, לכן זה לא יכול להיות מסווג כעניין טפשי. אני מבין אותה לגמרי. אין פה כללים, רק רגשות.

ומחשבה מזוית אחרת על כל העניין

אולי מה שהטריד אותה זה לא הטרף אלא הנקניקיה? אולי היא ראתה בזה סמל פאלי או משהו כזה? נסית עם נקניקיה כשרה למהדרין?

ואים כבר, אז מחשבה בכלל אחרת.

אולי פשוט לא בא לה להתנשק איתך, כמה שעות. [עד שיעבור ממנה הריח של הבוסם של החבר שלך שנדבק בה] סתאאאם

הזוית הזאת לא יכולה להיות אלישעל´ה

זאת זוית מחשבה פילוסופית. היא אישה, שכחת ?

נו אז מה,

יש לי ידידה צמחונית שהיו לה ספקות כבדים באשר להתנשקות אִתי כמה דקות אחרי שראתה אותי אוכל סלמון... זה לא חייב להיות קשור לכשרות.

חרישית

New member
משועשעת

מעניין שלבחורה לא היתה שום בעיה להתנשק. אגב לפי גישה זו - מה עושים אם הבחורה מקפידה על הכשרי בד"ץ למיניהם ואילו הבחור ,ה´ ירחם, חוטא ולעיתים גם דבר רבנות נכנס לפיו...

שולציה

New member
יקירי, תבין לבד../images/Emo8.gif

הכשרות זה רק תרוץ!!!!! זרוק אותה ותעבור הלאה.... אני בטוחה שיהיו כאלה שיסכימו בחפץ לב לנשק אותך....

יש משהו מאוד נכון במה שאומרת שולציה

כשאישה רוצה מאוד לנשק אותך, זה לא מה שאמור למנוע מימנה ..... השאלה רק כמה רוצה ... כנראה שלא רצתה מספיק... בכול אופן להבא תשתדל לבוא בשיניים מצוחצחות בטעם מנטול עדין כאשר אתה חושק בפיה של בת המין השני.. ולא רק אז.. אהההממ...

sharkyM

New member
לא במאת האחוזים

ישנם עכבות המגיעות מהתחתיות ,שנצרבו בנפשינו, דוגמת כשרות. אני יכול להבין את אותה אחת - למרות שאני לא מסכים איתה.

שחף -בת

New member
אפפעם לא חשבתי על זה...

אבל אם כבר אז החטאתי את חבר שלי כבר כמה פעמים (גם צמחוני וגם דתי) אבל זה לא אכפת לי,סתם משעשע...

ש חף

New member
לא...

כל עוד הוא לא אמר משו למה לי לעורר שדים?? לי זה לא מפריע...

אם כבר, אז כבר....

כל כך נהנתי, שהתקשרתי לרב שלי לשאול הלכה למעשה! והנה תמליל השיחה: ש: אם אני אכלתי ארוחה בשרית ואשתי אכלה חלבי, ממתי מותר לנו להתנשק? ת: על הלחי? מיד! ש: על הלחי תתנשק אתה, אני מנשק כמו שצריך! ת: מה זאת אומרת? ש: מפה לפה! ת: עם הלשון והכל? ש: כן, הכל הכל. ת: אני חושב שאחרי שטיפה והדחה מותר! ש: סליחה? ת: שטיפה זה לשטוף את הפה בכל משקה שהוא, הדחה זה לאכול משהוא נייטרלי ש: מי צריך שטיפה והדחה? ת: הבשרי, כדי שהחלבי יוכל ללקק לו!. בחיי ששאלתי, בחיי שזו התשובה.

למעלה