אתה הולך לשמוע ממני דבר שיפתיע
אותך. אני לא מבין אותה. אני חושב שזה היה טפשי חסר הגיון ולא מבוסס על כלום, מה שהיא עשתה. הרי כל העניי הוא פסיכולוגי בלבד, לכן מספיק היה עם הייתה מציע להלשטוף את הפה ולצחצח שיניים, בדיוק כמו שעושים כאשר צד אחד מעשן, והשני לא יכול לסבול ריח של סיגריות. מנקים את הפה מצחצחים שיניים ודי ! כי אם זה לא היה כך, אז גם אני בצרות.... הזדיינתי כבר כל כך הרבה פעמים עם האקסית שלי, אחרי שהיא אכלה שרימפסים וקותלי חזיר. די מהר אחרי.. נו אז מה ? המהשמו שלי נהיה טרף ? אלה שטויות, אם כל הכבוד, אדם אחראי על עצמו ולא על אחרים, ואם זה לא היהכך, היו צריכים כל אלה ששומרים כשרות, להזהר לא להתקל ברחוב באף אדם שמא יגע גופם במי שהרגע אכל איזה שינקין עסיסי רחמנן ליצלן, והרי גם בחובשי כיפות אי אפשר היום לבטוח שחלקם רק דתיים כלפי חוץ השם ירחם... ובקיצור אני מציע איזה סטארטפ חדש - משהו כמו: "גלאי לזיהוי לא אוכלי כשר".. שיידע שומר הכשרות האדוק, במי מותר לו להתחכך ברחוב (מאחורה) ממי מקדימה, עם מי מותר להתנשק, ורק אחרי כמה שעות, למי מותר לתחוב את המשמו ולאן, והכל בעזרת הגלאי-מזהה-אוכלי-טריפות.. יאללה קדימה - מי רוצה לעשות את המיליון הראשון ?