2 דברים

בן הרב

New member
2 דברים

קודם המגוחך פעם ראשונה שאני מציע $$$ ואף אחד לא מתייחס כבר רצתי לבדוק אם ה$ שלי ירוק ולרציני יצאתי עם משהי חמודה מאד, לילה אחד הייתי מאד רעב וקניתי נקניקיה לא כשרה, היא (עדיין) שומרת כשרות! כשבאתי לנשק אותה, היא סירבה עד שיעברו כמה שעות. אני הבנתי אותה אבל זה גם הציק לי. הייתי שמח לשמוע מחברי המלומדים איך הייתם מרגישים?, כאילו משני הצדדים ואל תגידו לי שזו חוסר התחשבבות מצידי כי דברנו על זה <דיר באלאק אם לא תגיבו על זה>

מדהים!!

וואלה! לא חשבתי על זה אף פעם! 6 שעות? ואם היית אוכל פיצה עם גבינה כשרה ופפרוני כשר גם כן? תחכו שש שעות אחרי נקניקיה טריפה, תלך למקווה אחרי ש..., אל תלחץ את ידה אם לא נטלת ידיים בבוקר (לסירוגין, למי שלא זוכר). אני סתם לא מצליח שלא להיות משועשע, אבל מה היא יוצאת איתך בכלל? אתה מנסה "להכשיל" אותה? אבל כשזה קורה, אני לא הייתי נעלב או נפגע, זה לא אתה... זה הנקניקיה! >אבל יפה מצידך שחיכית את כל השעות האלה...<

גם אני מצטרף להנ"ל.

יש לך חברה פצצה, מקורית. תשאל אותה, איך אוכלים פיצה, בשיניים בשריות. בעיה.

בן הרב

New member
אל תזלזל אחי

כתבת אני סתם לא מצליח שלא להיות משועשע, אבל מה היא יוצאת איתך בכלל? אתה מנסה "להכשיל" אותה? לא! אני לא מנסה להכשיל, והיא יודעת טוב מאד מי אני. הקטע שלה זה כמו של כלנו כשהתחלנו, מפספסים ברכה או לא עושים ברכה שלאחריה, אוכלים הרבנות במקום הבד"ץ וכו´, בטוחני שזה רק עניין של זמן. העלתי את הנושא כי זה הציק לי, אבל לא על מנת לזלזל בה, מתוך תקווה שהיא מבקרת אתנו.

כמה הצעות הלכתיות ואחרות לפתרון

הגיע הזמן שימציאו קונדום לפה שיגן מפני הדבקה בנבלות וטריפות ושאר מרעין בישין, ובפרט שכידוע אכילת טריפות מטמטמת את הלב וזה חמירא מאיידס רחמנא ליצלן. אבל יש לעיין, באם חיישינן לחיבוק ונישוק, ולכאורה לאחר שלעס ועיכל המזון יש בזה נותן טעם לפגם ובטל. מכל מקום בעל נפש יחמיר על עצמו, אבל נראה דאם שתה תה רותח לאחר מזונו לא חיישינן, דבהגעלה לכולי עלמא מותר. הנח להם לישראל, אם אינם רבנים, בני רבנים הם...

סוגיית הנשיקה

זאת סוגייה סבוכה, אבל אני אתמצת אותה: אם היא לא רצתה להתנשק - משהו לא עבד. (בזט"י, אז אני עוברת לאנגלית...) if she didn´t wonna kiss - something didn´t work the bottom line is what u think of her. it doesn´t matter what she thinks of u or what her motives r, what u think of her is what u think of her, that´s it. what u think of what she think of u is exstra. did u enjoy the date? did u enjoy the kiss? >buttercup thinks she sould b all over u kissing<

שרקים ../images/Emo98.gif

ממה צב איתך, אחשלי? אתה עובר דירה? אוכל נקניקיות? משתתף בטקסים דתיים? מתגייס לצבא הגנה לצה"ל? שומר 6 שעות בין בשר לנשיקה? >ספל חמאה רוצה קיץ!<

sharkyM

New member
אוחתי

אני אוכל נקניקיות לא משתתף בטקסים דתיים את תרומתי לצה"ל כבר תרמתי לשמור כבר שמרתי - לא עוד, יופרטו השש שעות. >שארקים מעדיף חורף, כמה שיותר קר,אפור,גשום< >מתחיל לפרוח בהגיע הסתיו<

בן הרב

New member
עברתי עם החברותא שלי על זה

ולא הצלחנו להגיע למסקנה, אז אשתדל לא לחשוב יותר מדי, ולהנו מהמומנטום.

Le Fay

New member
הנח לי להעלות מספר הצעות אופרטיביות

(לא שמבינה למה החברותא לא עלתה על זה): 1. PMS: כלומר, חברתך היתה מעדיפה להסתובב בעיר עם תמ"ק מקוצר ולירות לכל הכיוונים, אבל בדיוק נפלה עליך. 2. היא אכלה בצל לפני כן ולא היה נעים לה לומר. 3. החברות שלה אמרו שאתה לא גזעי והיא מתלבטת בגזר דינך (שחד את החברות שלה).

דידית

New member
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

בקשר לדולרים: מספר חשבון הבנק שלי נשלח אליך במסר פרטי כל שטר ירוק אמיתי יתקבל שם בברכה, אם תוכל לקנות לי באותה הזדמנות, בית וחלקת ים קטנה זה יהיה ממש נחמד, אגב איזה ב.מ.ו. קטנה תתאים לי מאד שם למטה במוסך. ורציני! החמודה שלך קצת מוזרה!! אם היא שומרת על קלה כבחמורה בכשרות, מוזר שהיא מזלזלת בשמירת נגיעה. מפה מגיע לי רעיון להוציא קיצור שולחן ערוך עם הלכות למקרים כאלה מצחיקים. יאללה רעיונות! דידית. < ממליצה לבן הרב להתנשק לפני שמגיע הקטע של הנקניקיה>

מותר לי ?

דווקא ממה שכתבת יוצר משהו מוזר: כאילו שמירת נגיעה היא ענייין חמור יותר בהלכה מנבלות וטרפות. אמנם, בחברה הדתית (כן, גם בזו שאני בא ממנה, בנ"ע) שמירת נגיעה נחשבת לגולת הכותרת ולניר הלקמוס בין דתיים אמיתיים לחפיפניקים - אבל עדיין נבלות וטרפות הן עניין חמור יותר. דווקא המקרים המצחיקים הם ההפוכים: שמעתי סיפור על חניכה בבנ"ע, שלפני כמה שנים במסע כמעט נפלה מצוק, חניך הושיט לה יד כדי לעזור לה, והיא סירבה. טוב, נו, זה לא מצחיק ... <קוצץ תוהה האם יש בעיות כשרות במין אוראלי - האם ה"נקניקיה" כשרה ...>

...

<או האם הדג המלוח הוא כשר>

דידית

New member
מה מותר? לגעת? לאכול טרף?

אתה יודע מה אתה מזכיר לי? שהייתי בבית ספר אמרו לנו שזה הדבר הכי גרוע שיש (כנראה ידעו שנגיעה זה הפיתוי הכי גדול שלנו:) בכל אופן אני זוכרת שפעם ראשונה שנגעתי בבחור הייתי בטוחה שיש לי כרת ושאני מחר מתה. אחר כך שהתברר לי שבכלל לא עשיתי משהו חמור ואיסור נגיעה הוא רק מדרבנן התעצבנתי על יסורי המצפון. ואת האמת בתור דתיה זלזלתי בשמירת נגיעה,לעומת כשרות שלא זלזלתי בה בחיים. אז אולי אני כן מבינה אותה למרות שיצירתיות כזאת לא היתה לי. דידית. < יודעת שבעיה אחת בטוח אין לך! צמחוני!>

Le Fay

New member
תזכורת לקוצץ: לא כל אוראלי כרוך ב..

...נקניקיה. אובייקטים מיניים משתייכים לכמה וכמה מינים (וצוררים). ולשאלתך: תלוי אם לוקחים ביס או לא (אותך לבוביט).

למעלה